De beste keukentips

pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
bananen bewaren
🔪 Keuken
Bananen bewaren? Dit is de beste manier!

Bananen zijn een van de populairste fruitsoorten in Nederland en staat dan ook niet voor niets in de schijf van 5, Bananen zitten namelijke boordevol vitaminen en kalium. Kalium helpt je botten sterk te houden terwijl je ouder wordt. Het nadeel van bananen is dat ze snel verkleuren.

Lees meer »
ei nog goed
🔪 Keuken
Ei nog goed? Zo kom je er achter!

Hoe kun je zien of je ei nog goed is? Ben je het zat om goede eieren weg te gooien omdat je niet meer weet wanneer je ze kocht en niet het risico wilt lopen ziek te worden door het eten van slechte eieren?

Lees meer »
💎 Schoonmaak
Zo verwijder je roest uit pannen!

Gietijzeren pannen gaan over het algemeen lang mee en door de lange levensduur kan soms wat roest ontstaan. Als dit gebeurt moet je de pan vooral niet weggooien en je ook niet lam schrobben.

Lees meer »
🔪 Keuken
Snel champagne koelen

Heerlijk, het weekend staat voor de deur en je haalt in de avond snel een fles champagne. Nu wil je de champagne ook meteen koud drinken. Maar in de koelkast gaat dit uren duren. Wij hebben een handige tip voor jou zodat jij binnen een half uur kan genieten van ijskoude champagne.

Lees meer »
🔪 Keuken
Kan je kruiden invriezen?

Snijd de kruiden eerst in kleine stukjes en leg ze in een ijsblokjes houder. Op de bovenkant van het bakje kan je meteen op de deksel schrijven welke kruiden er in zitten. Als je dan kruiden nodig hebt, kan je ze rechtstreeks vanuit de vriezer toevoegen aan je gerecht.

Lees meer »
👀 Diverse tips
De voordelen van kurken (wijn)

Heb je weer een heerlijk wijntje gedronken? Rose, rood of wit? Gooi de kurk van je wijnfles niet weg. Deze kurken zijn namelijk handig voor verschillende dingen. Je kunt de kurken namelijk op vele manieren gebruiken. Naast dat je er heel creatief mee kan zijn, werken kurken ook tegen fruitvliegjes.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.