Weinig opbergruimte? Dit is de oplossing!

Wanneer de kasten vol zijn en je geen ruimte meer hebt om de overige rommel netjes op te bergen, kan het heel frustrerend worden. Je hebt dan het gevoel dat je een hoop weg moet doen waar je helemaal niet van af wilt of een groter huis nodig hebt. Gelukkig hoef je geen van beide toe te passen. Het is slechts een kwestie van onwijs creatief zijn met de ruimte die je ter beschikking hebt.
 

Hieronder een aantal handige tips:
  • Koop geen meubels meer waar je helemaal niks in kwijt kunt. Kies liever voor meubels en andere decoratieve producten waar lades inzitten of deksels opzitten. Allemaal extra opbergruimte.
  • De meeste gezinnen gaan 1 of 2 keer per jaar op vakantie. De overige weken staat de koffer heel veel ruimte in beslag te nemen. Vul de koffer daarom met spullen die je langere tijd niet gebruikt en hang deze vervolgens hoog op.
  • Gebruik de ruimte onder je bed en onder het hang gedeelte van je kledingkast! Vaak wordt dit helemaal niet gebruikt en dat terwijl daar zeeën aan ruimte te vinden is. Koop bij Xenos, Kwantum, Ikea of whatever een aantal handige opbergboxen en je kunt aan de slag!
  • Schappen lijken op het eerste gezicht een briljant idee en dat is het ook! Maar je moet het vervolgens ook briljant afmaken. Dit doe je door niet lukraak producten op de schappen te plaatsen, maar deze producten eerst weer in een opbergbox te doen. Op dezelfde oppervlakte kom je dan veel meer kwijt.
  • Heb je online weer een bestelling geplaatst en ontvang je het in een grote doos? Bewaar de doos om het te gebruiken als opbergbox.

 

Opbergen als een pro? Dan heb je dit nodig! Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.