Zo krijg je een mooie, gladde bikinilijn

Om een mooie gladde bikinilijn te krijgen is vaak niet zo eenvoudig. Vaak krijg je rode bultjes, wondjes, ingegroeide haartje en een jeukende, geïrriteerde huid. Maar toch is het mogelijk om een strakke, gladde bikinilijn te krijgen. Het is misschien raar, maar waar. Een mooie bikinilijn begint bij het scrubben van de huid. Dit voorkomt een scheerirritatie.
 

  • Scrubben is de sleutel tot het succes om een stralende huid te krijgen. Door te scrubben verwijder je de dode huidcellen. Dit is voor het scheren ook van belang omdat dode huidcellen ook de haarschacht kunnen verstoppen. Daar door ontstaan dan weer ingegroeide haren.
  • Als je je in de schaamstreek wilt gaan scrubben moet je een milde scrub gebruiken. De huid daar is erg gevoelig en kwetsbaar. Als je je schaamstreek scrubt, is het verstandig om je oksels ook maar gelijk mee te nemen.  Scrub niet te hard. Het beste scrub je met een warm washandje en de milde scrub over de schaamstreek.
  • Ga je ook pas scheren als je bijna klaar bent met het douchen of je bad. Je poriën staat dan goed open en de haartjes zijn dan een heel stuk weker. Scheren wordt zo een heel stuk eenvoudiger en het resultaat is ook nog eens een stuk gladder.
  • Zorg ook altijd dat je een schoon en scherp scheermesje gebruikt. Het beste kun je een scheermes voor mannen gebruiken. Deze zijn een heel stuk scherper dan de scheermessen voor vrouwen.
  • Gebruik een ongeparfumeerde PH-neutrale scheergel voor de gevoelige huid bij het scheren. Zo weet je tenminste zeker dat je geen irritaties oploopt. Je kunt ook kokosolie gebruiken voor het scheren. Kokosolie beschermt en hydrateert de huid gelijk.
  • Scheer altijd in de richting van de haargroei (meestal naar beneden) Hou tijdens het scheren de huid strak, zo voorkom je wondjes. Blijf voorzichtig te werk gaan.
  • Als je een super glad resultaat wilt hebben, kun je nadat je alles hebt weg geschoren met de haargroei mee, nog eens na gaan scheren tegen de haargroei in.
  • Na het scheren kun je de huid behandelen met kokosolie of tea trea olie.

 

Zo krijg je pas alles écht glad!  Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.