Zo kom je van rugvet af!

Bepaalde gebieden op je lichaam zijn vaak moeilijk te trainen, of beter gezegd weg te trainen. We hebben het dan over de onderrug, net onder de borsten en dat vervelende kwabbeltje net boven je broekband. Maar ook deze vervelende gebieden zijn weg te trainen als je de juiste oefeningen er voor doet en beter op je voeding gaat letten. Dan verdwijnen deze lovehandles als sneeuw voor de zon en kun je weer helemaal top fit over het strand paraderen. 

  1. Bewegen is natuurlijk heel erg belangrijk. Doe een aantal keren in de week een goede intervaltraining, daarmee verbrand je ontzettend veel calorieën. Zelfs na zo’n training verbrand je nog calorieën als je aan het uitrusten bent of zelfs al bent gaan slapen.
  2. Een goede lichaamshouding is van essentieel belang. Let maar eens op als je een beetje in elkaar zit. Dan puilt er ook aan alle kanten van alles uit. Met een paar makkelijke oefeningen kun je je rug en schouders trainen. En met zo’n oefening ben je maar 5 minuutjes kwijt.
Oefening 1
  • Ga op je buik liggen en span je billen aan alsof je een euro met je billen moet vasthouden.
  • Strek nu je armen en benen helemaal uit.
  • Til nu je armen, schouders en benen van de grond en hou dit 10 tellen vast. Laat ze dan weer zakken en herhaal de oefening weer. Doe in 1 minuut zo veel mogelijk herhalingen.
Oefening 2
  • Yoga is ontzettend goed voor het lichaam, maar yoga werkt ook tegen rugvet. Door de diepe bewegingen die je maakt train je ontzettend veel spieren. Verdiep je daarom eens in alle yoga bewegingen.

Voeding blijft altijd heel erg belangrijk. Eet dus gevarieerd én gezond! Drink hierbij ook nog eens voldoende water!

Zeg bye bye tegen rugvet!  Klik hier.

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.