Op zoek naar kledingtips? Slanker lijken willen de meeste vrouwen wel. Kleding kan hier zeker een rol in spelen. Als je bepaalde accenten legt op de goede gedeeltes van je lichaam, kan dat erg in je voordeel werken. Zo ga je een buikje niet accentueren met horizontale strepen, dit maakt je vaak flinker dan dat je daadwerkelijk bent. Het kan dus vaak een behoorlijke klus zijn om mooie afkledende kleding te vinden. 

SUPERTIP:

Bekijk dit eens als je slanker wilt lijken! Klik hier.

Kledingtips: combineer dezelfde kleuren

Combineer kleding met dezelfde kleuren met elkaar. Je lijkt zo langer en slanker. Het helpt ook om tinten te kiezen die dicht bij elkaar in de beurt komen qua kleur.

kledingtips

Ga voor een mooie rok

Deze tips mag niet ontbreken in het rijtje kledingtips. Een mooie kokerrok maakt je een stuk slanker omdat het je taille accentueert. Wil je het meteen goed aanpakken, kies dan de kleur zwart. Door een zwarte kleur te dragen lijk je automatisch slanker.

Kies zwarte kleding

Zwarte kleding laat je een stuk slanker lijken terwijl witte kleding je buikje iets meer accentueert.

Draag gesloten tops

Heb je een volle boezem en daarbij een buikje? Draag dan geen hoog gesloten tops. Doordat je één groot vlak creëert, lijk je voller. Met een bloesje, met een lage hals, laat je wat meer huid zien en zo verklein je het vlak tussen de boezem en de buik.

Kan ik ook een skinny jeans dragen?

Wanneer je slanke benen hebt en een iets voller buikje, kun je beter de aandacht op de benen vestigen door een mooie skinny broek aan te trekken. Op je bovenlichaam doe je dan een mooi wijdvallend topje, om het buikje te verbergen.

Koop je kleding niet te klein

Koop je kleding in de juiste maat. Te klein gekochte kleding kunnen je dikker doen lijken dan dat je daadwerkelijk bent, terwijl te groot gekochte kleding je breder laten lijken.

Ga voor een leuke print

En als laatste in dit rijtje vol kledingtips. Als je graag kleding met een leuke print draagt, zorg dan dat het een all over print is en niet alleen een print op je buik. Zo leg je anders het accent te veel op je buik.

SUPERTIP:

Bekijk dit eens als je slanker wilt lijken! Klik hier.

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.