Zo bewaar je prik op frisdrank

Zo nu en dan is een verfrissend glas met frisdrank toch wel erg lekker. Een guilty pleasure, want goed zijn al die suikers niet. Een fles frisdrank is dan ook nooit in één dag leeg bij ons. Als ik de volgende dag weer zin heb in een glas met frisdrank, is vaak de prik een heel stuk minder en in het ergste geval gewoon spoorloos verdwenen. Meestal drink ik het dan alsnog op, omdat ik het zonde vind om weg te gieten.

De oplossing..

Draai de fles goed dicht zodat er geen lucht kan ontsnappen. Vervolgens plaats je ‘m op zijn kop in de koelkast. Op deze manier kan er geen koolzuur ontsnappen en behoudt de fles frisdrank veel langer zijn prik. Wel oppassen bij openen. Draai de fles rustig om en niet in een rap tempo. Dan heb je namelijk niet alleen frisdrank in je glas, maar ook door je hele keuken. Als je kinderen hebt, is het verstandig om ze dit op het hart te drukken. Want ook al zeg je dat ze het zelf moeten opruimen, jij weet net zo goed als ik dat jij alsnog na staat te dweilen.

 

Dorst? Dit zijn de lekkerste frisdranken van het moment! Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.