Omslag foto facebook (3)
Waterspelletjes

Waterspelletjes voor jong en oud!

Kinderen maar ook volwassenen blijven het altijd leuk vinden om met water te spelen. Ik heb enkele hele leuke wateractiviteiten bij elkaar gezet. Je hebt er niet veel voor nodig, enkel goed weer en véél water.. Ze zijn leuk voor jong én oud! Bewonder hieronder waterspelletjes voor jong en oud!
 

Waterballonnen pret

Vul veel ballonnen met water en leg ze in een koelbox met icepacks of koelkast. Een ballon met ijskoud water is nog meer garantie voor veel plezier. Gooi de ballon over, wie hem laat knappen is af en heeft een nat pak. Of doe eens volleybal met waterballonnen. Gegarandeerd heel veel succes en tevens ook erg leuk als je kind een kinderfeestje heeft!

Laat een van de kinderen met een hoepel staan en een ander kind moet dan door de hoepel gooien naar iemand anders met een waterballon. Dit is ook altijd hilarisch, je weet niet waar en hoe de waterballon terecht komt. Je kunt ook als alternatief een handdoek gebruiken om de waterballon op te vangen. Degene waar de ballon knapt, is af. Klik hier voor de beste waterballonnen.

 

SUPERTIP:
Dol op waterspelletjes? Dit mag niet ontbreken! Gebruik dit =>

 

Waterpistolen pret

Koop of leen een paar waterpistolen, dit is ook altijd gegarandeerde waterpret. Leg een strandbal op de grond achter een lijn en maak aan de overkant ook een lijn waar de strandbal overheen moet. Spuit met het waterpistool tegen de bal aan. Wie het het snelst doet heeft gewonnen. Klik hier voor de beste waterpistolen.

 

Sproeiers

Sproeiers doen het ook altijd goed bij kinderen. Want wat is er nu leuker om onder en door de stralen van de sproeiers te kunnen rennen of met hun fietsen er door te rijden. Klik hier voor de beste watersproeiers.

 

Waterglijbaan

Met een langwerpig stuk plastic van enkele meters lang kun je een eigen waterglijbaan maken. Leg het stuk plastic op een vlakke en zachte ondergrond, bijvoorbeeld een grasveld. Sproei het plastic nat met een tuinslang, en blijf het goed nathouden voor het beste effect. Kinderen nemen een aanloopje en kunnen zich op hun buik over de waterglijbaan laten glijden. Klik hier voor de beste waterglijbanen.

 

Auto of fiets wassen

Als ze hun badkleding aanhebben kun je ze lekker de auto of fiets laten wassen. Ze zullen echt pret hebben en op het laatst kunnen ze de spons ook nog gebruiken voor een sponzengevecht.

SUPERTIP:
Dol op waterspelletjes? Dit mag niet ontbreken! Gebruik dit =>

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

acrylverf verwijderen
💎 Schoonmaak
Acrylverf verwijderen doe je zo!

Als je schildert gebeuren er zeker ongelukjes en fouten. Je kunt merken dat je meerdere keren over iets heen schildert in een poging de acrylverf bij het kleurenschema van je werkstuk te laten passen. Misschien voeg je te veel water toe als je het als een wash gebruikt, of misschien wil de verf die dag gewoon niet met je penseel of ondergrond samenwerken, haha! 

Lees meer »
koolhydraatarme ovenschotel
🍏 Gezondheid
De voordelen van een koolhydraatarme ovenschotel

Je wilt eindelijk je goede voornemens waarmaken? Op de wandelgangen hoor je succesvolle verhalen over koolhydraatarm eten. Maar je weet niet waar je moet beginnen? Hoewel het eten van meer koolhydraten een aantal prachtige gezondheidsvoordelen kan hebben, kan het eten van te veel of de verkeerde soorten leiden tot problemen als een te hoge bloedsuiker, verhoogde gewichtstoename of zelfs chronische gezondheidsproblemen.

Lees meer »
snurken
🍏 Gezondheid
Wat te doen tegen snurken?

Er zijn behoorlijk wat relaties die op de klippen lopen, omdat de partner een stevige snurker is. Het is ook erg irritant als je de halve nacht wakker ligt, omdat je maar niet in slaap kunt komen door het gesnurk naast je. Al probeer je je daar zo goed mogelijk van af te schakelen, het lijkt dan wel alsof het snurken dan alleen maar in volume toeneemt.

Lees meer »
weinig opbergruimte
👀 Diverse tips
Weinig opbergruimte? Dit is de oplossing!

Wanneer de kasten vol zijn en je geen ruimte meer hebt om de overige rommel netjes op te bergen, kan het heel frustrerend worden. Je hebt dan het gevoel dat je een hoop weg moet doen waar je helemaal niet van af wilt of een groter huis nodig hebt.

Lees meer »
frisse geur in huis
💎 Schoonmaak
Frisse geur in huis? Zo ga je te werk!

Het is puur genieten om thuis te komen na een lange, stressvolle dag in een heerlijk, fris huis. Des te vervelender is het wanneer je een pittige of sterk ruikende maaltijd hebt gekookt je hele huis niet meer fris ruikt.

Lees meer »
minder koolhydraten eten
🍏 Gezondheid
De voordelen van minder koolhydraten eten

Koolhydraten zijn o.a. een van de belangrijkste voedingsstoffen in je voeding. Ze zijn de belangrijkste bron van energie voor het lichaam, ze ondersteunen gezonde functies in je hersenen en vele andere organen, en bieden een breed scala aan voordelen als je ze op de juiste manier consumeert.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.