Je wasbak schoonmaken is niet altijd even makkelijk.. Vaak zit er hardnekkig vuil aan de randen of in de putjes. Daarnaast is het sowieso belangrijk om de wasbak regelmatig schoon te maken, zodat er geen vuil of bacteriën achterblijven. Dankzij deze handige tips kan jij in no time je wasbak schoonmaken! 

SUPERTIP:
Is het tijd om je huis schoon te maken? Gebruik dit =>

Wasbak schoonmaken met baking soda

Vermeng twee theelepels baking soda met een kwart kopje warm water en giet dit in de wasbak. Laat het sopje voor ongeveer 15 minuten intrekken en poets het vervolgens schoon met een spons of een doek.

wasbak schoonmaken

Wasbak schoonmaken met azijn

Meng één koje azijn (200ml) met twee kopjes water en giet dit in de wasbak. Laat het mengsel intrekken en poets het vervolgens schoon met een spons of een doek. Je wasbak zal weer stralenn!

Wasbak schoonmaken met citroensap

Meng één kopje citroensap met twee kopjes water en giet dit in de wasbak. Laat het mengsel intrekken en poets het vervolgens schoon met een spons of een doek.

Gebruik groene zeep voor een schone wasbak

Meng één theelepel groene zeep met twee liter water en giet dit in de wasbak. Laat het mengsel intrekken en poets het vervolgens schoon met een spons of een doek.

Hardnekkig vuil verwijderen in de randen

Gebruik een oude tandenborstel of een ander klein borsteltje om moeilijk bereikbare plekjes te reinigen.

Als laatste, spoel de wasbak na het schoonmaken goed af met warm water. Zodat er geen resten achterblijven van eventuele schoonmaakmiddelen. Wanneer je de wasbak regelmatig schoonmaakt, blijft hij langer mooi en hygiënisch. 

 

SUPERTIP:
Is het tijd om je huis schoon te maken? Gebruik dit =>

Weet jij nog handige tips? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.