We houden allemaal van het gevoel van vers gestreken kleren, maar laten we eerlijk zijn, niet iedereen heeft een strijkplank of plaats voor een strijkplank, dus wat kun je doen als je lievelingshemd een strijkbeurt nodig heeft? Hieronder deel ik een aantal tips zodat jij ook kan strijken zonder strijkijzer!

SUPERTIP:
Kleding super snel strijken zonder strijkplank en strijkijzer? Gebruik dit =>

Strijken zonder strijkijzer

Wil jij ook kreukels voorkomen? Een bekend gezegde is, voorkomen is beter dan genezen. Wist je dat je dankzij het toevoegen van 2 tennisballen geen kreukels in je kleding krijgt tijdens het wassen. Probeer het maar eens uit. 

Kleren strijken met een föhn

Kleren strijken met behulp van een haardroger is niet alleen tijdbesparend, maar ook kosten besparend en in sommige gevallen effectiever dan strijken met behulp van een strijkijzer. Zorg er voor dat je kleren nog een beetje vochtig zijn als je een föhn gaat gebruiken. Dankzij de hitte van de föhn verdwijnen de kreukels in je kledingstuk als sneeuw voor de zon.

strijken zonder strijkijzer

Strijken met anti-kreuk spray

Heb jij haast? En kom je op dat moment er achter dat het kledingstuk dat je aan wilde doen nog gestreken moet worden? Geen zorgen! Zorg er voor dat jij altijd anti-kreuk spray in huis hebt. Dankzij deze spray is je favoriete outfit in 10 seconden kreukvrij en ruikt je kledingstuk ook nog eens lekker fris! Benieuwd naar waar je anti-kreuk spray kan kopen? Klik hier.

De stoom van de badkamer

Moet je nog douchen voordat je je gaat aankleden? Hang dan je kleding op in de badkamer. Dankzij de stoom de vrij komt tijdens het (warm) douchen, zullen de kreukels in je kledingstuk verdwijnen. Dat is nog eens handig! Zo ben je geen tijd kwijt aan strijken.

Strijken met een stijltang

Heb je nog een aantal kleine kreukels in je kledingstuk? Pak dan een stijltang. Zorg er voor dat je de stijltang niet op een te hoge stand zet en haal binnen no-time je kreukels uit je kledingstuk.

SUPERTIP:
Kleding super snel strijken zonder strijkplank en strijkijzer? Gebruik dit =>

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.