Wil jij ook een stralende huid? In de drogisterij vind je rekken vol met gezichtsreiniging producten. Vaak weet je niet wat je moet kiezen omdat elk product beweerd fantastisch te werken en je huid op en top achter te laten. Vooral als je een gevoelige huid hebt kan dit een lastige klus zijn waardoor je producten vaak na één keer al weg kunt gooien omdat je er simpelweg niet tegen kan. Voor vrijwel elke huid is honing de oplossing. 

SUPERTIP:

Honing nodig? Dit is de beste honing!  Klik hier.

De voordelen van reinigen met honing voor een stralende huid

  • Honing verwijderd zachtjes vuil zonder dat het de huidlaag stript van natuurlijke oliën. Schuimende reinigingsproducten en zeep strippen over het algemeen de huid waardoor je huid oliën gaat overproduceren met als gevolg een vettige huid.
  • De natuurlijke anti-bacteriële en pro-biotische werking van honing verminderd acne en voorkomt nieuwe acne.
  • Doordat honing zo zacht voor je huid is, is dit een ideaal product voor de gevoelige huid en eczeem.
  • Honing werkt prima voor elke huidtype. Het brengt een vettige huid in balans en voedt een droge huid voldoende.
  • Het is een stuk goedkoper dan andere gezichtsreinigers!

stralende huid

Was je gezicht met honing voor een stralende huid

Het is belangrijk dat je raw honing gebruikt of ongepasteuriseerde honing omdat deze honing de anti-bacteriële en pro-biotische werking bevat. Honing verwijderd geen make-up. Gebruik het in de ochtend en in de avond na het verwijderen van make-up.

  1. Neem een halve eetlepel honing en doe dit op je vingers. Beweeg het even tussen je vingers zodat het warm wordt. Voeg eventueel een paar druppels water toe om het makkelijker te verdelen. Breng het nu zachtjes op je huid aan.
  2. Als je tijd hebt, kun je de honing gedurende 10 minuten op je gezicht laten zitten voor het beste resultaat. Doe dit minimaal één keer per week.Vervolgens kun je de honing afwassen met warm water.
  3. Naar wens kun je een zelfgemaakte toner met een watje aanbrengen door te deppen. Hiervoor kun je 2 eetlepels raw appel azijn mengen met een half kopje water of aloe vera.

Hou dit gedurende een maand vol en je zult zien dat je huid enorm gaat verbeteren. Heerlijk! Een stralende huid en je kan de dag weer aan!

 

SUPERTIP:

Honing nodig? Dit is de beste honing!  Klik hier.

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.