slapen met sokken

Slapen met sokken? Zo val je sneller in slaap!

Slapen met sokken aan is iets wat niet veel mensen doen, maar slapen met sokken aan kan allerlei voordelen voor je nachtrust opleveren. De reden achter het slapen met sokken aan is dat je voeten en benen zo de hele nacht een aangename temperatuur kunnen behouden. Slaap je zonder sokken aan dan is de kans groot dat je voeten de hele nacht oncomfortabel aanvoelen, wat slecht is voor de slaapkwaliteit. Je voeten zijn een van de belangrijkste delen die comfortabel moeten zijn tijdens de slaap, want als je tenen koud of warm aanvoelen, is de kans groot dat je tijdens de slaap meerdere keren wakker wordt. Slaap dus met sokken aan en zorg ervoor dat je voeten niet te warm of te koud te worden.

 

SUPERTIP:
Op zoek naar een paar heerlijke & warme sokken? Gebruik dit =>

 

Waarom het goed is om met sokken aan te slapen

Wij mensen, “slapen” beter met sokken aan. Dit is een van de belangrijkste dingen om ‘s nachts comfortabel te slapen, vooral als je normaal zonder sokjes aan slaapt kunnen je voeten de hele nacht oncomfortabel aanvoelen. Als ze oncomfortabel aanvoelen maakt dat het onmogelijk om ‘s nachts goed te slapen, dus zorg ervoor dat je elke nacht met sokken aan slaapt.

 

Je slaapt vaster

Je slaap is over het algemeen beter. Slapen met paar warme sokken aan helpt je beter te slapen, vooral als je zonder sokken aan slaapt. Je slaapt de hele nacht vaster door, en daardoor voel je je veel rustiger en ontspannender als je ‘s morgens wakker wordt.

Belangrijke punten:

  • Het belangrijkste punt is dat je elke nacht met sokken aan slaapt. Het zal je slaapkwaliteit aanzienlijk bevorderen, en je zult ‘s nachts veel beter slapen.
  • Je kunt tijdens zomernachten zonder sokken aan slapen omdat het buiten erg warm is en er geen koude lucht uit de ramen of deuren naar binnen komt. Maar als het geen zomer is en het buiten koud is, slaap dan elke nacht met sokken aan.

 

Maar ik wil niet met sokken aan slapen?

Als je niet zo van sokken aan in bed houdt zijn er ook nog andere oplossingen.

  1. Leg een warme deken aan het voeteneind van je bed. Zo verwarm je ook je voeten.
  2. Gebruik een kruik of verwarmingskussen om het voeteneind van je bed op te warmen.
  3. Trakteer je zelf op een paar luxe kasjmier sokken. Deze voel je bijna niet aan je voeten zitten.
  4. Draag een paar lekkere warme sloffen voor dat je naar bed gaat. Je lichaam bereidt zich dan al voor op een goede nachtrust.

 

SUPERTIP:
Op zoek naar een paar heerlijke & warme sokken? Gebruik dit =>

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.