Omslag foto facebook (3)

De beste
schoonmaaktips

koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »
inktvlekken verwijderen
💎 Schoonmaak
Inktvlekken verwijderen? Doe je zo!

Als je dit leest dan is de kans groot dat je op een bepaald moment in je leven de stress hebt ervaren van het niet kunnen verwijderen van een inktvlek. Gelukkig is het niet ontzettend moeilijk om inktvlekken te verwijderen.

Lees meer »
💎 Schoonmaak
Last van schimmel? Zo los je het op!

Schimmel in huis is nooit fijn.. Daarom is het belangrijk om het direct aan te pakken als het tevoorschijn komt. Dit kun je doen met een onwijs chemische bleek, maar je kunt het ook doen met 2 natuurlijke ingrediënten die je vast en zeker in huis hebt.

Lees meer »
💎 Schoonmaak
Zo verwijder je roest uit pannen!

Gietijzeren pannen gaan over het algemeen lang mee en door de lange levensduur kan soms wat roest ontstaan. Als dit gebeurt moet je de pan vooral niet weggooien en je ook niet lam schrobben.

Lees meer »
💎 Schoonmaak
Zelf wasmiddel maken

Voor elk vlekje, kleurtje en probleempje is er een wasmiddel verkrijgbaar. Je weet haast niet meer welke je moet kiezen. Wij vinden het belangrijk dat de was schoon wordt en fris ruikt.

Lees meer »
👀 Diverse tips
Hoe een puimsteen gebruiken?

Puimsteen is een vulkanisch gesteente dat gekenmerkt wordt door een grote porositeit. Door de grote hoeveelheid kleine holtes in het gesteente is het zeer licht en kunnen vele variëteiten van puimsteen op water blijven drijven.

Lees meer »
💎 Schoonmaak
Met deze tips ruikt jouw huis altijd fris

Het is puur genieten om thuis te komen na een lange, stressvolle dag in een heerlijk, fris huis. Des te vervelender is het wanneer je een pittige of sterk ruikende maaltijd hebt gekookt je hele huis niet meer fris ruikt.

Lees meer »
💎 Schoonmaak
Schimmel in de badkamer verwijderen

Schimmels in huis is natuurlijk ontzettend vies en onhygiënisch en als je pech hebt kan het gaan stinken. Begrijpelijk dat je het dus zo snel mogelijk weg wilt hebben. Hoe je dat? Nou, daar vertellen wij je graag meer over.

Lees meer »
💎 Schoonmaak
Super grondig je wc schoonmaken

Niemand maakt graag een toilet schoon. Daarom is het zaak om (net zoals met alles) het goed bij te houden. Hierdoor kun je alles nog goed schoon krijgen zonder al te veel moeite.

Lees meer »
💎 Schoonmaak
Stromat schoonmaken

Heb je na lang twijfelen eindelijk een stromat gekocht? Blijkt dat het ontzettend moeilijk is om deze mat schoon te maken. Stof blijft namelijk gemakkelijk in een stromat zitten en met een stofzuiger krijg je het er moeilijk uit.

Lees meer »
💎 Schoonmaak
Kringen (water vlekken) uit hout halen

Een echte kopzorg voor vrouwen, misschien ook wel voor sommige heren? De witte kringen op een houten tafel doordat er geen onderzetters zijn gebruikt. Hoe verwijder je deze kringen? Wij hebben de oplossing. Om de (witte) kringen te verwijderen van een houten tafel, maak je eerst een mengsel

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.