Omslag foto facebook (3)
romantiek

Zo krijg je meer romantiek in je relatie

Wanneer je jaren getrouwd bent is romantiek niet meer prioriteit nummer één. Je bent super comfortabel rondom elkaar geworden en na een tijdje schiet het hierdoor erbij in. Toch hou je ontzettend veel van je partner, ook op romantisch vlak, maar het is gewoon niet meer zo nieuw en fun als dat het was. Wanneer je net bij elkaar bent knuffel en kus je elkaar voortdurend en wil je een relatie waarin je samen oud wordt, dan mag het volgende niet ontbreken in je dagelijks leven.
 

Wanneer je je partner als je beste vriend behandeld en je graag de romantiek terug wilt, om zo weer de perfecte en meest ideale relatie te hebben en houden, zijn de volgende stappen een must!

 

SUPERTIP:
Wil je echt een spannende avond? Gebruik dit =>

 

Knuffel met elkaar

Knuffel 60 seconden. Telkens wanneer jullie elkaar een tijdje niet hebben gezien omdat jij of je partner was werken, of een vriendenavond had zonder jou, knuffel elkaar bij thuiskomst minimaal 60 seconden. Koppels die nog relatief kort bij elkaar zijn doen dit voortdurend, maar na een aantal jaar ebt dit steeds meer weg waardoor je romantisch gezien uit elkaar gaat groeien.

Het kost misschien aardig wat moeite om er continue aan te denken om elkaar aan te raken, maar voor je het weet gaat het vanzelf. Varieer hier ook in: knuffels, kusjes, strelen en schoudermassages. Dit gaat jullie band versterken.

 

Geef meer complimenten

Geef je partner complimenten. Complimenten vergroten positieve gevoelens naar je partner toe. Het geeft jezelf niet alleen een goed gevoel, maar ook je partner. Wanneer je partner bijvoorbeeld tegen je zegt: Ik heb zo’n geluk om met jou getrouwd te zijn, je bent geweldig. Dan voel jij je niet alleen geliefd, maar ook dat jullie een sterke liefdevolle band hebben waarin jullie blij met elkaar zijn en elkaar waarderen. Een compliment zit in een klein hoekje: Je ziet er mooi uit in die jas of bedankt dat je in alle drukte de afwas hebt gedaan.

 

Steek er energie in

Ga voor elkaar. Niet alleen door woorden, maar vooral door acties. Moeite, tijd en gedachten in jullie relatie stoppen om de relatie gezond te houden. Denk maar eens na over hoe jij je partner behandeld en hoe jij het beter zou kunnen doen. Als jullie allebei die moeite doen om elkaar beter te behandelen, zullen jullie opnieuw verliefd worden. Dit geeft niet alleen jullie een meer gezonde relatie, maar ook jullie kinderen zullen hierdoor emotioneel gezonder worden. Kinderen hebben namelijk ook het gevoel nodig dat ze thuis veilig zijn en in een stabiele omgeving leven. Bovendien leren ze van jullie en zullen jullie acties ook meegenomen worden in hun toekomstige relaties.

 

Maak meer tijd voor elkaar

‘Plan’ tijd in om samen te zijn. Liefst doe je dit natuurlijk spontaan, maar als je het onwijs druk hebt is het gewoon veel beter om hier tijd voor in te plannen. Anders komt het er waarschijnlijk niet van. En zo raar is dat ook niet, want vroeger toen jullie nog niet samenwoonde plande je deze tijd ook in. Dit kan al door een wandeling samen te maken, wanneer de kinderen slapen een toetje te delen, een kop koffie samen te drinken zonder dat er een krijsend kind tussen komt of door een filmavond in te plannen. Vergeet niet om ook tijd vrij te maken voor intieme momenten. Zelfs als je geen zin hebt, knuffelen doet namelijk iedereen goed en wie weet waar het jullie brengt. Zet wat kaarsjes neer, ontspannende muziek op..

 

Maak er het beste van!

Hou van je partner om wie hij of zij is. Drijven de gewoontes van je partner vaak tot waanzin? Onthoudt dat wanneer jullie een relatie kregen dit misschien wel één van de redenen was waarom jullie samen zijn. Zet de irritaties op zij en kies je strijd. Het heeft werkelijk geen zin om, om elk klein dingetje ruzie te maken. Die strijd draait ook niet om dat kleine dingetje, maar meer om het gebrek aan liefde en te veel stress. Het is daarnaast ook veel slimmer en fijner om je partner te complimenteren wanneer hij het wel allemaal goed doet. Neem dit dan ook niet voor lief, maar toon hem ook dat je het waardeert. Zo creëer je liefde in plaats van haat en nijd.

 

 

SUPERTIP:
Wil je echt een spannende avond? Gebruik dit =>

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

acrylverf verwijderen
💎 Schoonmaak
Acrylverf verwijderen doe je zo!

Als je schildert gebeuren er zeker ongelukjes en fouten. Je kunt merken dat je meerdere keren over iets heen schildert in een poging de acrylverf bij het kleurenschema van je werkstuk te laten passen. Misschien voeg je te veel water toe als je het als een wash gebruikt, of misschien wil de verf die dag gewoon niet met je penseel of ondergrond samenwerken, haha! 

Lees meer »
koolhydraatarme ovenschotel
🍏 Gezondheid
De voordelen van een koolhydraatarme ovenschotel

Je wilt eindelijk je goede voornemens waarmaken? Op de wandelgangen hoor je succesvolle verhalen over koolhydraatarm eten. Maar je weet niet waar je moet beginnen? Hoewel het eten van meer koolhydraten een aantal prachtige gezondheidsvoordelen kan hebben, kan het eten van te veel of de verkeerde soorten leiden tot problemen als een te hoge bloedsuiker, verhoogde gewichtstoename of zelfs chronische gezondheidsproblemen.

Lees meer »
snurken
🍏 Gezondheid
Wat te doen tegen snurken?

Er zijn behoorlijk wat relaties die op de klippen lopen, omdat de partner een stevige snurker is. Het is ook erg irritant als je de halve nacht wakker ligt, omdat je maar niet in slaap kunt komen door het gesnurk naast je. Al probeer je je daar zo goed mogelijk van af te schakelen, het lijkt dan wel alsof het snurken dan alleen maar in volume toeneemt.

Lees meer »
weinig opbergruimte
👀 Diverse tips
Weinig opbergruimte? Dit is de oplossing!

Wanneer de kasten vol zijn en je geen ruimte meer hebt om de overige rommel netjes op te bergen, kan het heel frustrerend worden. Je hebt dan het gevoel dat je een hoop weg moet doen waar je helemaal niet van af wilt of een groter huis nodig hebt.

Lees meer »
frisse geur in huis
💎 Schoonmaak
Frisse geur in huis? Zo ga je te werk!

Het is puur genieten om thuis te komen na een lange, stressvolle dag in een heerlijk, fris huis. Des te vervelender is het wanneer je een pittige of sterk ruikende maaltijd hebt gekookt je hele huis niet meer fris ruikt.

Lees meer »
minder koolhydraten eten
🍏 Gezondheid
De voordelen van minder koolhydraten eten

Koolhydraten zijn o.a. een van de belangrijkste voedingsstoffen in je voeding. Ze zijn de belangrijkste bron van energie voor het lichaam, ze ondersteunen gezonde functies in je hersenen en vele andere organen, en bieden een breed scala aan voordelen als je ze op de juiste manier consumeert.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.