Omslag foto facebook (3)
minder koolhydraten eten

De voordelen van minder koolhydraten eten

Koolhydraten zijn o.a. een van de belangrijkste voedingsstoffen in je voeding. Ze zijn de belangrijkste bron van energie voor het lichaam, ze ondersteunen gezonde functies in je hersenen en vele andere organen, en bieden een breed scala aan voordelen als je ze op de juiste manier consumeert. Je moet dan ook niet geen koolhydraten eten, maar minder. De juiste hoeveelheid is de sleutel tot succes. En al helemaal als je wilt afslanken!

Want hoewel het eten van meer koolhydraten een aantal prachtige gezondheidsvoordelen kan hebben, kan het eten van te veel of de verkeerde soorten leiden tot problemen als te hoge bloedsuiker, verhoogde gewichtstoename of zelfs chronische gezondheidsproblemen.

 

SUPERTIP:
Begin vandaag met afslanken! Gebruik dit =>

 

Gewichtsverlies

Minder koolhydraten eten kan het lichaam in staat stellen efficiënter vet te verbranden en je helpen je gewichtsverlies doelen sneller dan ooit te bereiken. En dat zonder steeds een hongerig of beroofd gevoel te hebben. Het Koolhydraatarm 30 dagen menu van Bgreat is dan ook een aanrader. Veel mensen hebben succes behaald dankzij deze aanpak. De weekmenu’s zijn namelijk heel goedkoop en ideaal als je weinig tijd hebt. Met dit menu kan je simpel extra vet verbranden.

 

Gezond hart

Het beste wat je voor je hart kunt doen is de hoeveelheid verzadigd vet en cholesterol in je dieet verminderen. Minder koolhydraten eten kan helpen, want veel bewerkte koolhydraten bevatten veel transvetten, die uiterst ongezond zijn voor het hart. Al weer een goede reden om te starten met koolhydraatarm eten.

 

Mijn ervaring

Dankzij dit 30 dagen menu ben ik 5 kilo afgevallen in 30 dagen. Ook benieuwd naar het menu?  Klik hier >>

Speciaal voor de lezers van HandigeTips.com: Alleen vandaag kan jij profiteren van flinke korting! Normaal kosten al deze ebooks 67,- euro. Nu slechts 18,50! Klik hier om de korting te claimen! Want de korting is alleen vandaag nog geldig! En mocht je niet tevreden zijn? Je krijg gewoon je geld terug. 🙂

 

Je wordt gezonder

Minder koolhydraten eten betekent afkicken van junkfood en plaats maken voor gezonde opties thuis en in restaurants. Dit heeft een onmiddellijk effect op je gezondheid!

 

Reken af met een opgeblazen gevoel

Een ander neveneffect van minder koolhydraten is een betere spijsvertering. In plaats van onnodig gas te creëren dat je maag opgeblazen doet lijken, zul je een plattere buik krijgen.

 

SUPERTIP:
Begin vandaag met afslanken! Gebruik dit =>

 

Verminder het verlangen naar voedsel

Probeer het eens uit! Eet minder koolhydraten en je merkt vrijwel onmiddellijk een vermindering van het verlangen naar voedsel, omdat het lichaam minder afhankelijk is van koolhydraten om je lichaam energie te geven. Je lichaam gaat dit nu uit vet (dat opgeslagen is) proberen te halen. Dit kan je helpen je totale calorie-inname te verminderen en veel sneller gewicht te verliezen.

 

Herken jij je hier in?

Je vraagt je misschien af? Is koolhydraatarm eten ook iets voor mij? Als je op onderstaande punten “ja” kunt zeggen, dan is heel verstandig om te beginnen met koolhydraatarm eten.

  • Ben je op dit moment niet tevreden over je figuur en ben je het zat om elke keer te moeten lijnen, honger hebben, of dat een afvalpoging weer niet gelukt is?
  • Maak je je zorgen dat je door de jaren heen alleen maar blijft aankomen?
  • Heb je op dit moment last van te veel buikvet? Die je maar niet kunt kwijtraken?

Dan raad ik je aan om hier een kijkje te nemen, klik hier >>. Met meer dan duizenden tevreden klanten (ik ben er ook één van) kan ik je dit absoluut aanbevelen. Het wordt tijd om eens aan jezelf te denken. Het is belangrijk om jezelf op nummer 1 te zetten. Je omgeving geniet hier automatisch van mee. Je gaat je beter, fitter en gelukkiger dan ooit voelen!

 

Minder stemmingswisselingen

Koolhydraten zijn verslavend, als je ze eet, verlang je naar meer. Ze kunnen stemmingswisselingen veroorzaken die je dagelijks leven beïnvloeden. Door junk food te schrappen wordt je stemming stabieler, en kun je je gemakkelijker concentreren op de taak die je te doen staat.

 

Meer energie

Als je koolhydraten schrapt, hoeft je lichaam niet zo veel energie te besteden aan het afbreken er van. Dit betekent dat de hoeveelheid bruikbare energie die je uit koolhydraten haalt hoger is! Je zult de hele dag minder vermoeid en frisser zijn.

 

SUPERTIP:
Begin vandaag met afslanken! Gebruik dit =>

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

acrylverf verwijderen
💎 Schoonmaak
Acrylverf verwijderen doe je zo!

Als je schildert gebeuren er zeker ongelukjes en fouten. Je kunt merken dat je meerdere keren over iets heen schildert in een poging de acrylverf bij het kleurenschema van je werkstuk te laten passen. Misschien voeg je te veel water toe als je het als een wash gebruikt, of misschien wil de verf die dag gewoon niet met je penseel of ondergrond samenwerken, haha! 

Lees meer »
koolhydraatarme ovenschotel
🍏 Gezondheid
De voordelen van een koolhydraatarme ovenschotel

Je wilt eindelijk je goede voornemens waarmaken? Op de wandelgangen hoor je succesvolle verhalen over koolhydraatarm eten. Maar je weet niet waar je moet beginnen? Hoewel het eten van meer koolhydraten een aantal prachtige gezondheidsvoordelen kan hebben, kan het eten van te veel of de verkeerde soorten leiden tot problemen als een te hoge bloedsuiker, verhoogde gewichtstoename of zelfs chronische gezondheidsproblemen.

Lees meer »
snurken
🍏 Gezondheid
Wat te doen tegen snurken?

Er zijn behoorlijk wat relaties die op de klippen lopen, omdat de partner een stevige snurker is. Het is ook erg irritant als je de halve nacht wakker ligt, omdat je maar niet in slaap kunt komen door het gesnurk naast je. Al probeer je je daar zo goed mogelijk van af te schakelen, het lijkt dan wel alsof het snurken dan alleen maar in volume toeneemt.

Lees meer »
weinig opbergruimte
👀 Diverse tips
Weinig opbergruimte? Dit is de oplossing!

Wanneer de kasten vol zijn en je geen ruimte meer hebt om de overige rommel netjes op te bergen, kan het heel frustrerend worden. Je hebt dan het gevoel dat je een hoop weg moet doen waar je helemaal niet van af wilt of een groter huis nodig hebt.

Lees meer »
frisse geur in huis
💎 Schoonmaak
Frisse geur in huis? Zo ga je te werk!

Het is puur genieten om thuis te komen na een lange, stressvolle dag in een heerlijk, fris huis. Des te vervelender is het wanneer je een pittige of sterk ruikende maaltijd hebt gekookt je hele huis niet meer fris ruikt.

Lees meer »
minder koolhydraten eten
🍏 Gezondheid
De voordelen van minder koolhydraten eten

Koolhydraten zijn o.a. een van de belangrijkste voedingsstoffen in je voeding. Ze zijn de belangrijkste bron van energie voor het lichaam, ze ondersteunen gezonde functies in je hersenen en vele andere organen, en bieden een breed scala aan voordelen als je ze op de juiste manier consumeert.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.