Koolhydraten zijn o.a. een van de belangrijkste voedingsstoffen in je voeding. Ze zijn de belangrijkste bron van energie voor het lichaam, ze ondersteunen gezonde functies in je hersenen en vele andere organen, en bieden een breed scala aan voordelen als je ze op de juiste manier consumeert. Je moet dan ook niet geen koolhydraten eten, maar minder koolhydraten eten. De juiste hoeveelheid is de sleutel tot succes. En al helemaal als je wilt afslanken! Want hoewel het eten van meer koolhydraten een aantal prachtige gezondheidsvoordelen kan hebben, kan het eten van te veel of de verkeerde soorten leiden tot problemen als te hoge bloedsuiker, verhoogde gewichtstoename of zelfs chronische gezondheidsproblemen.
SUPERTIP: 2kg per week afslanken? Gebruik dit =>

Gewichtsverlies

Minder koolhydraten eten kan het lichaam in staat stellen efficiënter vet te verbranden en je helpen je gewichtsverlies doelen sneller dan ooit te bereiken. En dat zonder steeds een hongerig of beroofd gevoel te hebben. Het Koolhydraatarm 30 dagen menu is dan ook een aanrader als je graag snel een paar kilo wilt afvallen. Veel mensen hebben succes behaald dankzij deze aanpak. De weekmenu’s zijn namelijk heel goedkoop en ideaal als je weinig tijd hebt. Met dit menu kan je simpel extra vet verbranden.

Minder koolhydraten eten is goed voor je hart

Het beste wat je voor je hart kunt doen is de hoeveelheid verzadigd vet en cholesterol in je dieet verminderen. Minder koolhydraten eten kan helpen, want veel bewerkte koolhydraten bevatten veel transvetten, die uiterst ongezond zijn voor het hart. Al weer een goede reden om te starten met koolhydraatarm eten.

Mijn ervaring met minder koolhydraten eten

Je zou het misschien niet denken. Maar zelf heb ik ook te maken met ‘overgewicht’. Volgens mijn BMI met een lengte van 190cm zou ik eigenlijk 90 kilo moeten wegen. Ik heb dan ook al van alles geprobeerd. Minder eten werkte niet, meer sporten werkte niet.. Om gek van te worden.. Een paar vrienden van mij aten al een tijdje koolhydraatarm en behaalde daar mooie resultaten mee. Omdat ik hier van onder de indruk was ben ik zelf ook begonnen met het 30 dagen koolhydraatarm menu van Bgreat. Momenteel doe ik het 3 maanden. De eerste maand ging snel, toen behaalde ik een resultaat van -5,6 kilo. Momenteel ben ik totaal 8kg kwijt. Naast dat ik afslank, kan ik ook eerlijk zeggen dat ik mij nog nooit zo fit heb gevoeld. Dit koolhydraatarm schema helpt mij namelijk om precies te eten wat nodig is. Niet te veel, niet te weinig. Hierdoor werkt het voor mij als een soort ‘coach’ om mijn doelen te behalen. Ik ben dan ook ontzettend blij met dit resultaat terwijl ik pas net begonnen ben. En dat zonder sporten. Afslanken begint bij voeding en ik kan je eerlijk zeggen, ik ben het bewijs. 🙂 Mocht je ook interesse hebben? Lees dan zeker even de 1000+ positieve beoordelingen van gebruikers.

Je wordt gezonder

Minder koolhydraten eten betekent afkicken van junkfood en plaats maken voor gezonde opties thuis en in restaurants. Dit heeft een onmiddellijk effect op je gezondheid!

Reken af met een opgeblazen gevoel

Een ander neveneffect van minder koolhydraten is een betere spijsvertering. In plaats van onnodig gas te creëren dat je maag opgeblazen doet lijken, zul je een plattere buik krijgen.
SUPERTIP: 2kg per week afslanken! Gebruik dit =>

Verminder het verlangen naar voedsel

Probeer het eens uit! Eet minder koolhydraten en je merkt vrijwel onmiddellijk een vermindering van het verlangen naar voedsel, omdat het lichaam minder afhankelijk is van koolhydraten om je lichaam energie te geven. Je lichaam gaat dit nu uit vet (dat opgeslagen is) proberen te halen. Dit kan je helpen je totale calorie-inname te verminderen en veel sneller gewicht te verliezen.

Herken jij je hier in?

Je vraagt je misschien af? Is koolhydraatarm eten ook iets voor mij? Als je op onderstaande punten “ja” kunt zeggen, dan is heel verstandig om te beginnen met koolhydraatarm eten.
  • Ben je op dit moment niet tevreden over je figuur en ben je het zat om elke keer te moeten lijnen, honger hebben, of dat een afvalpoging weer niet gelukt is?
  • Maak je je zorgen dat je door de jaren heen alleen maar blijft aankomen?
  • Heb je op dit moment last van te veel buikvet? Die je maar niet kunt kwijtraken?
Dan raad ik je aan om hier een kijkje te nemen, klik hier >>. Met meer dan duizenden tevreden klanten (ik ben er ook één van) kan ik je dit absoluut aanbevelen. Het wordt tijd om eens aan jezelf te denken. Het is belangrijk om jezelf op nummer 1 te zetten. Je omgeving geniet hier automatisch van mee. Je gaat je beter, fitter en gelukkiger dan ooit voelen! Maak je klaar! Want we gaan minder koolhydraten eten.

Minder stemmingswisselingen

Koolhydraten zijn verslavend, als je ze eet, verlang je naar meer. Ze kunnen stemmingswisselingen veroorzaken die je dagelijks leven beïnvloeden. Door junk food te schrappen wordt je stemming stabieler, en kun je je gemakkelijker concentreren op de taak die je te doen staat.

Meer energie

Als je koolhydraten schrapt, hoeft je lichaam niet zo veel energie te besteden aan het afbreken er van. Dit betekent dat de hoeveelheid bruikbare energie die je uit koolhydraten haalt hoger is! Je zult de hele dag minder vermoeid en frisser zijn.
SUPERTIP: 2kg per week afslanken? Gebruik dit =>
Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.