Op de wandelgangen hoor je succesvolle verhalen over koolhydraatarm eten en om het makkelijker te maken een koolhydraatarme ovenschotel. Maar je weet niet waar je moet beginnen? Hoewel het eten van meer koolhydraten een aantal prachtige gezondheidsvoordelen kan hebben, kan het eten van te veel of de verkeerde soorten leiden tot problemen als een te hoge bloedsuiker, verhoogde gewichtstoename of zelfs chronische gezondheidsproblemen. Het is daarom belangrijk om goed te weten wat je doet om het beste resultaat te behalen.

SUPERTIP:
Begin vandaag met afslanken! Gebruik dit =>

Verlies gewicht dankzij een koolhydraatarme ovenschotel

Minder koolhydraten eten kan het lichaam in staat stellen efficiënter vet te verbranden en je helpen je gewichtsverlies doelen sneller dan ooit te bereiken. En dat zonder steeds een hongerig of beroofd gevoel te hebben. Dankzij een koolhydraatarme ovenschotel kan jij veel gewicht verliezen. Omdat de ovenschotel koolhydraatarm is hoef jij geen calorieën meer te tellen.

Reken af met een opgeblazen gevoel

Een ander neveneffect van minder koolhydraten is een betere spijsvertering. In plaats van onnodig gas te creëren dat je maag opgeblazen doet lijken, zul je een plattere buik krijgen.

Gemakkelijk om te maken

Wat heb je nodig? Natuurlijk een ovenschotel! Je kunt namelijk alle ingrediënten die jij nodig hebt voor het bereiden van de ovenschotel in de schaal doen en klaar is kees. Nog nooit heb jij zo gemakkelijk gezonde gerechten op tafel kunnen zetten. Om er achter te komen wat gezonde ovenschotels zijn om af te slanken, klik je hier>>

SUPERTIP:
Begin vandaag met afslanken! Gebruik dit =>

Mijn ervaring met minder koolhydraten eten

Regelmatig zal ik hier een update plaatsen. Maar zoals je in onderstaande printscreen kan zien, ben ik in het begin (1 januari begonnen) al 5,6 kilogram kwijt geraakt dankzij koolhydraatarm eten. Dit schema helpt mij namelijk om precies te eten wat nodig is. Niet te veel, niet te weinig. Hierdoor werkt het voor mij als een soort ‘coach’ om mijn doelen te behalen. Ik ben dan ook ontzettend blij met dit resultaat terwijl ik pas net begonnen ben. En dat zonder sporten. Afslanken begint bij voeding en ik kan je eerlijk zeggen, ik ben het bewijs. 🙂 Ook benieuwd naar het menu?  Klik hier >>

koolhydraatarm eten

Klik hier >> om meer positieve beoordelingen van gebruikers te lezen.

Weinig afwas

Je herkent het vast?! Wat gaan we vanavond eten? Alles wat in je hoofd hebt zorgt voor veel werk en afwas. Dit probleem is natuurlijk met het bereiden van een koolhydraatarme ovenschotel meteen opgelost. Dankzij deze recepten, klik hier>>, weet jij precies wat je moet maken zonder veel gedoe en verschillende potten en pannen!

Gezond hart

Het beste wat je voor je hart kunt doen is de hoeveelheid verzadigd vet en cholesterol in je dieet verminderen. Minder koolhydraten eten kan helpen, want veel bewerkte koolhydraten bevatten veel transvetten, die uiterst ongezond zijn voor het hart. Al weer een goede reden om te starten met koolhydraatarm eten.

Meer energie

Als je koolhydraten schrapt, hoeft je lichaam niet zo veel energie te besteden aan het afbreken er van. Dit betekent dat de hoeveelheid bruikbare energie die je uit koolhydraten haalt hoger is! Je zult de hele dag minder vermoeid en frisser zijn.

SUPERTIP:
Begin vandaag met afslanken! Gebruik dit =>

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.