lichaam ontgiften

Lichaam ontgiften? Zo doe je dat!

Het is belangrijk om minimaal één keer per maand je lichaam te ontgiften. Dankzij ontgiften, ook wel detoxen genoemd kan je je lichaam reinigen van afvalstoffen of gifstoffen. Detoxen is vooral belangrijk als je een tijdje ongezond hebt gegeten. Of als je graag resultaat wilt boeken tijdens het afslanken. Merk jij bijvoorbeeld dat je wel al gezond eet, genoeg beweegt maar je op de weegschaal geen verschil ziet? Je lichaam houdt namelijk giftige afvalstoffen vast. Probeer daarom eens een detox kuur. Klik hier, om de beste detox kuren te bekijken.

 

SUPERTIP:
Sneller resultaat? Zo kan je ook je lichaam ontgiften! Gebruik dit =>

 

Hoe kan je je lichaam ontgiften?

In ons voedsel zitten namelijk bepaalde stoffen zoals dioxines waar het lichaam moeite mee heeft om ze uit te scheiden. Dioxines zijn schadelijke stoffen die bijvoorbeeld via het milieu in ons voedsel terecht kunnen komen. Denk ook aan alle giftige stoffen die je lichaam opslaat door fastfood en alcohol. Misschien merk je het aan een opgeblazen buik? Hieronder hebben wij een aantal handige tips verzameld die je kunnen helpen bij het ontgiften/ detoxen van je lichaam.

 

Biologisch eten

Eet zoveel mogelijk biologisch voedsel. Eet vooral voedingsmiddelen waarvan bekend is dat ze gifstoffen opnemen, zoals appels, paprika’s, broccoli, spruitjes, kool, wortelen, bloemkool selderij komkommers, knoflook, druiven, groene bladgroenten, boerenkool, citroenen, paddestoelen, uien, ananas, radijs, aardbeien, en spinazie.

 

Drink water

Probeer minimaal 2 liter water per dag te drinken. Warm of heet water is het beste omdat chemicaliën dan sneller door het lichaam verwerkt kunnen worden. Maar uiteraard doe je er al heel goed aan als dit 2 liter koud water is. Maar let op… Geen frisdrank! Vermijd frisdrank en andere cafeïne houdende dranken.

 

Even kort samengevat als je vandaag nog wilt starten met je lichaam te ontgiften..

  • Probeer zo veel mogelijk Biologisch te eten.
  • Neem elke ochtend een kopje detox thee (dit is de beste, klik hier).
  • Nuttig een maand lang geen alcohol en fastfood.
  • Probeer zo veel mogelijk stress te vermijden en neem warme douche of bad met lavendel.
  • Probeer minimaal 2 liter water per dag te drinken (geen koffie).
  • Water saai? Gelukkig is het wel goed om kruiden thee te drinken.
  • Eet elke avond voor het slapen gaan een appel. Appels hebben krachtige ontstekingsremmende eigenschappen.

 

SUPERTIP:
Sneller resultaat? Zo kan je ook je lichaam ontgiften! Gebruik dit =>

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.