Zelf detoxen? Tegenwoordig zijn we veel meer bezig met onze gezondheid. Steeds vaker zijn we te vinden in de sportschool en qua voeding letten we ook veel meer op wat gezond is voor ons lichaam. Een gezonde levensstijl is dan ook heel erg belangrijk geworden. Ook theetoxen oftewel detoxen met thee is tegenwoordig enorm populair. Het is dan ook dé manier om eens lekker te ontgiften. Het zuivert je lichaam en geeft je de nodige energie, maar er zijn nog meer redenen waarom je zou moeten beginnen met zelf detoxen!

 

SUPERTIP:
Wil jij ook beginnen met detoxen? Gebruik dit => 

Waarom jij ook moet starten met zelf detoxen!

Het leven is vaak enorm hectisch. Wie heeft er dan nog veel zin om granen en rijst precies af te gaan meten, of rare ingrediënten te gaan mengen die smaken als een schoenzool? Wij hebben daar niet zoveel zin in en waarschijnlijk jij ook niet. Als je gaat beginnen met detozen, dan zijn de beste ingrediënten al voor jouw gemengd en de smaak is ook nog eens heerlijk. Eenvoud en smaakvol heb je dan binnen handbereik. Je drinkt gewoon in de ochtend een kopje thee en in de avond een lekker kopje thee, meer is het niet! Wel gewoon gezond blijven eten.

Zelf detoxen? Je hoeft niet te diëten

Diëten staat niet meer in je woordenboek. Goed eten is essentieel, dus eet met regelmaat een gezonde maaltijd. Het doel is om junkfood uit je leven te bannen en die te vervangen voor gezonde maaltijden. Jezelf uithongeren is dus echt niet de bedoeling.

Zeg gedag tegen een opgeblazen gevoel

Heb jij ook wel eens last van een opgeblazen gevoel? Door te detoxen reiniging je je lichaam. Je voelt je al snel veel gezonder en je buik ziet er mooi plat uit.

Het is gemakkelijker en goedkoper dan wanneer je met sap gaat detoxen

Met een sapdetox drink je alleen maar fruit en groenten, verschillende keren per dag. Alles is dus vloeibaar en dat maakt het al snel saai en moeilijk om vol te houden. Bovendien krijg je honger en word je al snel Betty White uit de Snicker reclame.. Shrimpy. Bij een thee detox is het juist de bedoeling om regelmatig te eten. Je hebt dus veel meer afwisseling en zelf detoxen is zo veel gemakkelijker vol te houden.

zelf detoxen

Je bereikt gemakkelijker je gezondheidsdoel

Als je op een gemakkelijke manier je gezondheidsdoel wil bereiken, is het verstandig om als eerste stap aan de detoxthee te gaan. Alle natuurlijke ingrediënten zijn erg krachtig in het ontgiften van je lichaam. Zo is het veel gemakkelijker om je te concentreren op een goede voeding, bewegen en om je alleen maar gelukkig te voelen. Daarnaast geeft een thee detox kuur je heel veel energie en boost het je immuunsysteem.

Dit zijn de top 10 voordelen van zelf detoxen:

  1. Het is goed voor je algehele gezondheid.
  2. Je zult gewicht verliezen.
  3. Detoxen geeft je een natuurlijke gloed.
  4. Detoxen helpt je een gezondere levensstijl aan te houden.
  5. Detoxen kan helpen bij je energieniveau en stemmingswisselingen
  6. Detoxen helpt ziekten voorkomen.
  7. Detoxen helpt de pH-waarde van je lichaam op peil te houden.
  8. Sommige emotionele problemen kunnen opgelost worden door te detoxen.
  9. Detoxen bestrijdt de blootstelling aan vervuiling en giftige stoffen.

 

SUPERTIP:
Wil jij ook beginnen met zelf detoxen? Gebruik dit =>

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.