Omslag foto facebook (3)

Kledingtips om slanker te lijken!

Slanker lijken willen de meeste vrouwen wel. Kleding kan hier zeker een rol in spelen. Als je bepaalde accenten legt op de goede gedeeltes van je lichaam, kan dat erg in je voordeel werken. Zo ga je een buikje niet accentueren met horizontale strepen, dit maakt je vaak flinker dan dat je daadwerkelijk bent. Het kan dus vaak een behoorlijke klus zijn om mooie afkledende kleding te vinden. 

 

Met deze tips heb je een richtlijn om de juiste kleding aan te schaffen.
  1. Combineer kleding met dezelfde kleuren met elkaar. Je lijkt zo langer en slanker.
  2. Een mooie kokerrok maakt je een stuk slanker omdat het je taille accentueert.
  3. Zwarte kleding laat je een stuk slanker lijken terwijl witte kleding je buikje iets meer accentueert.
  4. Heb je een volle boezem en daarbij een buikje? Draag dan geen hoog gesloten tops. Doordat je één groot vlak creëert, lijk je voller. Met een bloesje, met een lage hals, laat je wat meer huid zien en zo verklein je het vlak tussen de boezem en de buik.
  5. Wanneer je slanke benen hebt en een iets voller buikje, kun je beter de aandacht op de benen vestigen door een mooie skinny broek aan te trekken. Op je bovenlichaam doe je dan een mooi wijdvallend topje, om het buikje te verbergen.
  6. Koop je kleding in de juiste maat. Te klein gekochte kleding kunnen je dikker doen lijken dan dat je daadwerkelijk bent, terwijl te groot gekochte kleding je breder laten lijken.
  7. Als je graag kleding met een leuke print draagt, zorg dan dat het een all over print is en niet alleen een print op je buik. Zo leg je anders het accent te veel op je buik.

 

Bekijk dit eens als je slanker wilt lijken! Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

droge lippen
🍏 Gezondheid
Droge lippen? Dit is de oorzaak!

De herfst en winter brengt veel mooie dingen met zich mee, zoals lekker warme truien, warme chocolade melk en nog veel meer. Helaas brengen de koude maanden ook minder fijne dingen met zich mee, zoals droge en gebarsten lippen.

Lees meer »
griep voorkomen
🍏 Gezondheid
Griep voorkomen? Doe je zo!

Helaas is griep ontzettend besmettelijk en loop je grote kans om ziek te worden als er weer eens een epidemie heerst. Wat belangrijk om te weten is dat de besmetting via snot- slijm en speeksel gaat.

Lees meer »
dode plant
🌵 Tuin
Dode plant? Dit is de oorzaak!

Planten hebben alleen wat water en licht nodig om ze te zien stralen en groeien. Simpel genoeg toch? Voor iemand met groene vingers wel, maar voor de rest van de mensheid is het runnen van een huishouden een stuk eenvoudiger.

Lees meer »
lang weekend
👀 Diverse tips
Lang weekend? Zo lijkt je weekend langer!

Weekend! heerlijk, maar wat vliegt het iedere keer voorbij. Het weekend hebben we nodig om er ons van maandag tot vrijdag doorheen te kunnen slepen. Op zondag bereiden we ons weer voor, op de werk week en vraag je je af hoe deze 48 uur zo snel zijn gegaan.

Lees meer »
Huidveroudering
🍏 Gezondheid
Huidveroudering? Dit kan je er tegen doen!

Elke dag worden we weer een klein beetje ouder. Soms zou je wel eens willen dat je de tijd stil kon zetten omdat je alweer een rimpeltje of ouderdomsvlekje ziet verschijnen. Je lichaam krijgt te maken met huidveroudering.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.