Gemakkelijk kerstpullen opruimen

Heb je oud- en nieuw weer zonder al te veel kleerscheuren overleeft?  In januari beginnen we met onze goede voornemens en of we deze ook vol kunnen houden, ligt helemaal aan onze inzet en hoe graag je iets wil. De eerste stap die je moet gaan nemen in het nieuwe jaar is het opruimen van alle kerstspullen, voordat we aan onze daadwerkelijke goede voornemens kunnen gaan beginnen.

 

Het beste kun je alle kerstspullen zo goed mogelijk opbergen, zodat we de volgende kerst geen lampjes helemaal uit de knoop moeten gaan halen en niet alle dozen om hoeven te spitten voor die roze kerstballen.

  • Als je een kunstboom gebruikt, is dit vaak een gedoe om op te bergen. Wanneer je denkt dat je alle takken netjes bij elkaar gebogen hebt, schiet er hier of daar altijd wel weer een takje tussen uit. Het beste kun je na het terug buigen van de takken, deze dan ook vast zetten met een riem of touw.
  • Lege eierdozen moet je echt niet bij het oud papier gooien. Ze zijn uitermate geschikt om de kleine kerstballen in op te bergen. 
  • Je kunt natuurlijk ook plastic bekertjes op een stuk karton lijmen. In ieder bekertje leg je dan een kerstbal.
  • Niet alle decoraties passen in een eierdoos of in bekertjes. Deze kun je dan veilig verpakken in een krant en leg ze dan veilig in een doos.
  • Zet op al je kerstdecoraties een label. Dit scheelt de eerstvolgende kerst veel gezoek.
  • De lichtsnoeren raken op een of andere manier altijd in de knoop. Dit kun je voorkomen door de lichtsnoeren om een leeg blikje, stuk karton of op een koker op te rollen.  

Op deze manier de kerstboel opruimen, scheelt je ontzettend veel tijd. Bovendien heb je alles lekker overzichtelijk ingepakt.

 

Snel alles opbergen als een pro? Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.