Hoe kom je van roos af? Roos is een chronische huidaandoening die gekenmerkt wordt door een schilferige, witte of grijzige huid van de hoofdhuid. Roos kan behandeld worden met antiroos shampoos die bijvoorbeeld zinkpyrithion of seleniumsulfide bevatten. Je dient de shampoo minimaal 2 tot 3 keer per week te gebruiken. Hoewel het onbekend is wat roos precies veroorzaakt, zijn sommige mensen meer vatbaarder voor roos dan anderen. Roos kan het gevolg zijn van een te vette hoofdhuid, een droge huid op de hoofdhuid, schimmelinfecties, stress of veranderingen in de hormoonspiegel door zwangerschap of menopauze..

 

SUPERTIP:
Wil jij graag zo snel mogelijk van roos af? Dit werkt het allerbeste Gebruik dit =>

Hoe kom je van roos af met natuurlijke middelen…

Last van een geïrriteerde en kriebelige hoofdhuid? De Australische bevolking gebruikt al tientallen jaren tea tree olie om van roos af te komen. Je hebt maar een klein beetje nodig om een heel eind te komen. Voeg 5 tot 10 druppels toe aan je shampoo en masseer dit goed in. Ook helpt het om shampoo te gebruiken welke Ph neutraal is. Je zult zien dat je hierdoor snel van je klachten af bent. Werkt dit niet voor jou? Probeer dan zeker eens onderstaande shampoos om succes te behalen!

Hier is Tea Trea Oil het goedkoopst >>

 

Hoe kom je van roos af?

Head and Shoulders shampoo

Dit is een geweldig product om te gebruiken omdat het het actieve ingrediënt zinkpyrithion bevat, dat niet alleen roos helpt voorkomen, maar het ook kan behandelen. Bovendien is dit product betaalbaar en verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Hoe kom je van roos af? Gebruik deze shampoo!

Hier is Head and Shoulders het goedkoopst >>

 

Neutrogena T-Gel 

Neutrogena is een begrip om zijn effectieve producten tegen betaalbare prijzen. Dit product kan dagelijks gebruikt worden om roos op afstand te houden, en helpt ook het haar er langer schoner uit te zien. Het bevat ook pyrithione zink, dat het actieve bestanddeel is van Head and Shoulders.

Hier is Neutrogena T-Gel het goedkoopst >>

 

Dove Diep Voedende shampoo

Dove heeft een groot assortiment producten die afgestemd zijn op verschillende soorten mensen. De diep voedende shampoo bevat avocado om je hoofdhuid te helpen hydrateren, terwijl het actieve ingrediënt, triclosan, gebruikt wordt om roos aan te pakken.

Hier is Dove Diep voedende shampoo het goedkoopst >>

 

Pantene Pro-V shampoo

Dit haarverzorgingsproduct is een betaalbare en effectieve manier om roos en de symptomen ervan, zoals jeuk en irritatie, te bestrijden. Het actieve ingrediënt is seleniumsulfide, dat goed samenwerkt met de rest van de ingrediënten om geweldige resultaten te geven bij het bestrijden van schilfers.

Hier is Pantene Pro-V Shampoo het goedkoopst >>

 

Nizoral Dandruff Shampoo

Deze shampoo bevat 1% ketoconazol, een anti-schimmel ingrediënt dat werkzaam is gebleken tegen de witte schilfertjes. Het helpt ook bij het verwijderen van dode huidcellen van de hoofdhuid.

Hier is Nizoral Dandruff Shampoo het goedkoopst >>

hoe kom je van roos af

 

SUPERTIP:
Bekijk hier alle producten tegen roos! Gebruik dit =>

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.