Huid en haar hebben verschillende soorten voedingsstoffen nodig om gezond te zijn. De huid heeft een verscheidenheid aan vitaminen nodig, terwijl het haar aminozuren en vetzuren nodig heeft. Avocado levert beide dingen, waardoor het een geweldig voedsel is voor glanzende lokken. Dus zoek niet verder! Als je een manier zoekt om glanzend haar te krijgen, gebruik en eet avocado. Deze voedingsrijke vrucht is perfect om je lokken een gezonde oppepper te geven.

 

SUPERTIP:
Dit werkt ook perfect voor glanzend haar! Gebruik dit =>

 

Glanzend haar

Deze vetzuren voeden de bovenste laag van je huid en hoofdhuid, en bevorderen op beide plaatsen een gezonder uiterlijk. De natuurlijke onverzadigde vetten in avocado helpen ook om de oliën op je hoofdhuid in evenwicht te houden, zodat je haar niet te vet of te droog wordt. Aminozuren zijn een belangrijke voedingsstof voor gezond haar. Deze moleculen vormen de proteïnen die essentieel zijn voor sterk en glanzend haar. Avocado is een goede bron van verschillende aminozuren, waaronder leucine, isoleucine en arginine.

Het kan moeilijk zijn om al deze voedingsstoffen binnen te krijgen zonder supplementen of ingewikkelde diëten. Avocado levert echter het meeste van wat je nodig in één enkele, gemakkelijk te eten vrucht. Dus als je op zoek bent naar gezond haar, voeg dan avocado toe aan je dieet en geniet van je glanzende nieuwe lokken! Naast dat je een avocado kan eten, delen wij hieronder ook een geweldig recept voor glanzend haar.

glanzend haar

Zelf een pasta maken voor glanzend haar

Avocado wordt vooral in Latijns Amerika veel gebruikt om glanzende haren te krijgen.

Wat je nodig hebt:

  • 1 avocado
  • 1 banaan
  • 2 eetlepel olijfolie

Park ze allemaal samen tot één pasta en breng deze pasta aan in de punten van je haar. Laat dit een half uur intrekken en was ze vervolgens zoals je dit normaal zou doen. Je zult zien dat je haren dankzij dit mengels gaan glazen als nooit te voren! Dus naast het eten van avocado, kan je het ook in je haren smeren voor meer glans dankzij de aanwezige stoffen.

 

SUPERTIP:
Dit werkt ook perfect voor glanzend haar! Gebruik dit =>

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.