Interesse in detox thee? Het klinkt misschien vreemd dat je je lichaam kunt detoxen door middel van slechts 2 kopjes thee per dag, maar toch is dit mogelijk. Het is toch ook mogelijk om door verkeerde oftewel ongezonde voedingsstoffen een negatief effect op je lichaam te krijgen….? Door te detoxen zorg je ervoor dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Aangezien veel mensen slecht slapen en een onrustige huid hebben), is het een wijze raad om eens te beginnen met detoxen.

 

SUPERTIP:
Wil jij ook je lichaam ontgiften van giftige stoffen? Gebruik dit =>

 

De beste detox thee

Op het internet ben ik eens gaan rondstruinen welke detox kuur voor mij de beste kuur kon zijn, zodat wij jullie een waardevol tip kunnen meegeven. Ik ben toen uitgekomen bij de Detox Thee van tastea. Deze detoxthee drink je slechts twee keer per dag en verder moet je gewoon gezond gaan eten. Je hoeft ook geen maaltijden over te slaan of te vervangen. Een gezond voedingspatroon met vers fruit en verse groenten, is alles wat je nodig hebt in combinatie met deze detoxthee. Zo kan je je lichaam maximaal ontgiften.

Dat het zo eenvoudig zou zijn had ik dus echt niet verwacht. De tastea detoxthee smaakt erg lekker, zelfs fruitig. Het is dus echt niet dat je een uur later nog een vieze nasmaak hebt, die je van sommige detoxtheeën wel hebt. Deze thee is zelfs heel aangenaam om te drinken. Ook de nachtthee mag er zijn. Ik geniet gewoon op de bank van mijn laatste kopje thee voordat ik onder de wol kruip en mijn nachtrust is als nooit tevoren. Had ik dit maar veel eerder gedaan. 

detox thee

Het resultaat van detox thee

Ik ben nu een maandje verder en ik kan je vertellen dat mijn huid er weer mooi glad en gezond uit ziet. Ik kan eerlijk zeggen dat ik weer als een roosje kan slapen. Mijn energielevel is nu een dikke vette 10 waard. Ook ben ik zonder er ook maar iets voor te doen, 3 kilo afgevallen, kortom mijn hele lichaam heeft er baat bij gehad :-).

Als jij ook last hebt van stress, onrustige darmen of huid, dan is het echt aan te raden om eens lekker te gaan detoxen. Zeker als je van een opgeblazen gevoel wilt afkomen! 

 

SUPERTIP:
Wil jij ook je lichaam ontgiften van giftige stoffen? Gebruik dit =>

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.