Omslag foto facebook (3)
detox thee

Detox thee? Dit is de beste voor een stralende huid!

Het klinkt misschien vreemd dat je je lichaam kunt detoxen door middel van slechts 2 kopjes thee per dag, maar toch is dit mogelijk. Het is toch ook mogelijk om door verkeerde oftewel ongezonde voedingsstoffen een negatief effect op je lichaam te krijgen….? Door te detoxen zorg je ervoor dat je weer lekker in je vel komt te zitten. Aangezien veel mensen slecht slapen en een onrustige huid hebben), is het een wijze raad om eens te beginnen met detoxen.

 

SUPERTIP:
Wil jij ook je lichaam ontgiften van giftige stoffen? Gebruik dit =>

 

De beste detox thee

Op het internet ben ik eens gaan rondstruinen welke detox kuur voor mij de beste kuur kon zijn, zodat wij jullie een waardevol tip kunnen meegeven. Ik ben toen uitgekomen bij de Detox Thee van tastea. Deze detoxthee drink je slechts twee keer per dag en verder moet je gewoon gezond gaan eten. Je hoeft ook geen maaltijden over te slaan of te vervangen. Een gezond voedingspatroon met vers fruit en verse groenten, is alles wat je nodig hebt in combinatie met deze detoxthee. Zo kan je je lichaam maximaal ontgiften.

Dat het zo eenvoudig zou zijn had ik dus echt niet verwacht. De tastea detoxthee smaakt erg lekker, zelfs fruitig. Het is dus echt niet dat je een uur later nog een vieze nasmaak hebt, die je van sommige detoxtheeën wel hebt. Deze thee is zelfs heel aangenaam om te drinken. Ook de nachtthee mag er zijn. Ik geniet gewoon op de bank van mijn laatste kopje thee voordat ik onder de wol kruip en mijn nachtrust is als nooit tevoren. Had ik dit maar veel eerder gedaan. 

Ik ben nu een maandje verder en ik kan je vertellen dat mijn huid er weer mooi glad en gezond uit ziet. Ik kan eerlijk zeggen dat ik weer als een roosje kan slapen. Mijn energielevel is nu een dikke vette 10 waard. Ook ben ik zonder er ook maar iets voor te doen, 3 kilo afgevallen, kortom mijn hele lichaam heeft er baat bij gehad :-).

Als jij ook last hebt van stress, onrustige darmen of huid, dan is het echt aan te raden om eens lekker te gaan detoxen. Zeker als je van een opgeblazen gevoel wilt afkomen! 

 

SUPERTIP:
Wil jij ook je lichaam ontgiften van giftige stoffen? Gebruik dit =>

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

acrylverf verwijderen
💎 Schoonmaak
Acrylverf verwijderen doe je zo!

Als je schildert gebeuren er zeker ongelukjes en fouten. Je kunt merken dat je meerdere keren over iets heen schildert in een poging de acrylverf bij het kleurenschema van je werkstuk te laten passen. Misschien voeg je te veel water toe als je het als een wash gebruikt, of misschien wil de verf die dag gewoon niet met je penseel of ondergrond samenwerken, haha! 

Lees meer »
koolhydraatarme ovenschotel
🍏 Gezondheid
De voordelen van een koolhydraatarme ovenschotel

Je wilt eindelijk je goede voornemens waarmaken? Op de wandelgangen hoor je succesvolle verhalen over koolhydraatarm eten. Maar je weet niet waar je moet beginnen? Hoewel het eten van meer koolhydraten een aantal prachtige gezondheidsvoordelen kan hebben, kan het eten van te veel of de verkeerde soorten leiden tot problemen als een te hoge bloedsuiker, verhoogde gewichtstoename of zelfs chronische gezondheidsproblemen.

Lees meer »
snurken
🍏 Gezondheid
Wat te doen tegen snurken?

Er zijn behoorlijk wat relaties die op de klippen lopen, omdat de partner een stevige snurker is. Het is ook erg irritant als je de halve nacht wakker ligt, omdat je maar niet in slaap kunt komen door het gesnurk naast je. Al probeer je je daar zo goed mogelijk van af te schakelen, het lijkt dan wel alsof het snurken dan alleen maar in volume toeneemt.

Lees meer »
weinig opbergruimte
👀 Diverse tips
Weinig opbergruimte? Dit is de oplossing!

Wanneer de kasten vol zijn en je geen ruimte meer hebt om de overige rommel netjes op te bergen, kan het heel frustrerend worden. Je hebt dan het gevoel dat je een hoop weg moet doen waar je helemaal niet van af wilt of een groter huis nodig hebt.

Lees meer »
frisse geur in huis
💎 Schoonmaak
Frisse geur in huis? Zo ga je te werk!

Het is puur genieten om thuis te komen na een lange, stressvolle dag in een heerlijk, fris huis. Des te vervelender is het wanneer je een pittige of sterk ruikende maaltijd hebt gekookt je hele huis niet meer fris ruikt.

Lees meer »
minder koolhydraten eten
🍏 Gezondheid
De voordelen van minder koolhydraten eten

Koolhydraten zijn o.a. een van de belangrijkste voedingsstoffen in je voeding. Ze zijn de belangrijkste bron van energie voor het lichaam, ze ondersteunen gezonde functies in je hersenen en vele andere organen, en bieden een breed scala aan voordelen als je ze op de juiste manier consumeert.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.