Omslag foto facebook (3)
betalen

Nooit meer teveel betalen? Zo doe je dat!

Laten we eerlijk zijn? Jij wilt toch ook niet teveel betalen? Als je iets koopt en het 2 dagen later in de aanbieding ziet staat, geeft dit je een ontzettend naar gevoel. Wij Nederlands zijn namelijk dol op aanbiedingen. Dankzij internet kan je tegenwoordig de leukste aanbiedingen binnen harken. Daarom deel ik graag een aantal handige tips met jou zodat jij nooit meer teveel hoeft te betalen!

 

SUPERTIP:
Ontvang een gratis product! Gebruik dit =>

 

Betaal nooit de volle prijs

Waarschijnlijk bezoek je vaak de plaatselijke supermarkt en koop je op dat moment het hoog nodige. Maar zo zijn er ook genoeg producten die je elke dag nodig hebt. Denk hierbij aan afwasmiddel, wasmiddel, deodorant en wc papier. Het is natuurlijk zonde om hier veel te veel voor te betalen. Al helemaal als dat eigenlijk niet nodig is. Ik heb namelijk een zeer handige tip voor jou zodat jij nooit meer teveel betaald voor je producten. Want je kunt namelijk zelf bepalen hoeveel euro jij wilt uitgeven voor deze producten. Zelf bepalen? Jazeker, je moet niet meer bieden dan je kunt missen. Hoe je dat doet? Zie je hier >>

 

Je beste vriend is VakantieVeilingen.nl

Wij Nederlands (ik ook), houden van aanbiedingen. Het geeft ons een ontzettend goed gevoel als we een leuk product kunnen kopen voor een vriendschappelijke prijs. In de plaatselijke winkel is het helaas ongewoon om te gaan afdingen. Dat zijn we in Nederland niet gewend, terwijl we dit in het buitenland allemaal massaal doen. Daarom is VakantieVeilingen.nl de perfecte uitkomst. De website staat vol met goede producten. Er zit altijd wel iets tussen wat je nodig hebt. Het voordeel is dat jij zelf de prijs bepaalt, zo betaal je nooit te veel. Jij kan namelijk voor jezelf bepalen wat het maximale is dat je gaat bieden. Ideaal als je een koopje op de kop wilt tikken. Als je een gratis account aanmaakt, krijg je ook nog een leuk cadeautje thuis gestuurd. Klik hier om een gratis cadeau te ontvangen!

Vakantieveilingen.nl - Nieuwe algemene banner

 

Koop in Bulk

Er zijn veel producten op te noemen die je elke dag nodig hebt. Door deze producten in bulk te kopen kan je ontzettend veel geld besparen. Gemiddeld ben je tegenwoordig al 7 a 12 euro kwijt voor wasverzachter of wasmiddel. Door het in bulk te kopen (je hebt het toch nodig) kan je veel geld besparen. Het bedrijf is namelijk blij dat ze massa kunnen verkopen, waardoor ze nog een leuk bedrag kunnen overhouden tegenover de verkoop van 1 product. Hierdoor willen ze jou ook laten profiteren van een grote korting. Om de beste deals in bulk te kunnen kopen, raad ik je aan om hier een kijkje te nemen >>

 

Op vakantie

Veel mensen om mij heen hoor ik altijd zeggen, een vakantie? Dat zit er niet in.. Hoezo, dat zit er niet in? Als je slim met je geld om gaat en je op vakantie gaan als een prioriteit ziet, dan is het echt wel mogelijk om op vakantie te gaan. Zo zijn er genoeg abonnementen die je hebt lopen die je misschien beter kunt opzeggen? Misschien eens vaker de fiets pakken in plaats van de auto? Stoppen met roken? Besparen op je stroom en gas kosten? Kies voor een voordelige zorgverzekering en ga minder vaak uiteten. En zo zijn er nog tientallen dingen die ik kan op noemen die je geld zullen besparen. Met dit geld kan je een goedkope vakantie op de kop tikken. Al helemaal als jij zelf de prijs kan en mag betalen. Je weet precies wat je kan missen. Dit is dan ook het maximale dat je gaat bieden. Benieuwd hoe jij een goedkope vakantie kan regelen? Klik hier >>

 

SUPERTIP:
Ontvang een gratis product! Gebruik dit =>

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Eén reactie

Geef een reactie

acrylverf verwijderen
💎 Schoonmaak
Acrylverf verwijderen doe je zo!

Als je schildert gebeuren er zeker ongelukjes en fouten. Je kunt merken dat je meerdere keren over iets heen schildert in een poging de acrylverf bij het kleurenschema van je werkstuk te laten passen. Misschien voeg je te veel water toe als je het als een wash gebruikt, of misschien wil de verf die dag gewoon niet met je penseel of ondergrond samenwerken, haha! 

Lees meer »
koolhydraatarme ovenschotel
🍏 Gezondheid
De voordelen van een koolhydraatarme ovenschotel

Je wilt eindelijk je goede voornemens waarmaken? Op de wandelgangen hoor je succesvolle verhalen over koolhydraatarm eten. Maar je weet niet waar je moet beginnen? Hoewel het eten van meer koolhydraten een aantal prachtige gezondheidsvoordelen kan hebben, kan het eten van te veel of de verkeerde soorten leiden tot problemen als een te hoge bloedsuiker, verhoogde gewichtstoename of zelfs chronische gezondheidsproblemen.

Lees meer »
snurken
🍏 Gezondheid
Wat te doen tegen snurken?

Er zijn behoorlijk wat relaties die op de klippen lopen, omdat de partner een stevige snurker is. Het is ook erg irritant als je de halve nacht wakker ligt, omdat je maar niet in slaap kunt komen door het gesnurk naast je. Al probeer je je daar zo goed mogelijk van af te schakelen, het lijkt dan wel alsof het snurken dan alleen maar in volume toeneemt.

Lees meer »
weinig opbergruimte
👀 Diverse tips
Weinig opbergruimte? Dit is de oplossing!

Wanneer de kasten vol zijn en je geen ruimte meer hebt om de overige rommel netjes op te bergen, kan het heel frustrerend worden. Je hebt dan het gevoel dat je een hoop weg moet doen waar je helemaal niet van af wilt of een groter huis nodig hebt.

Lees meer »
frisse geur in huis
💎 Schoonmaak
Frisse geur in huis? Zo ga je te werk!

Het is puur genieten om thuis te komen na een lange, stressvolle dag in een heerlijk, fris huis. Des te vervelender is het wanneer je een pittige of sterk ruikende maaltijd hebt gekookt je hele huis niet meer fris ruikt.

Lees meer »
minder koolhydraten eten
🍏 Gezondheid
De voordelen van minder koolhydraten eten

Koolhydraten zijn o.a. een van de belangrijkste voedingsstoffen in je voeding. Ze zijn de belangrijkste bron van energie voor het lichaam, ze ondersteunen gezonde functies in je hersenen en vele andere organen, en bieden een breed scala aan voordelen als je ze op de juiste manier consumeert.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.