Omslag foto facebook (3)
besparen op boodschappen

Besparen op boodschappen? Doe je zo!

Een van de beste manieren om geld de besparen, is door te besparen op de boodschappen. Je kunt dit beste doen door van te voren een boodschappenlijstje te maken. Je kunt dit doen door je maaltijden van tevoren te plannen. Dankzij deze manier wordt het gemakkelijker om op boodschappen te besparen, omdat je niet meer koopt dan nodig is. Kijk ook goed naar de aanbiedingen van de week. En gebruik de aanbiedingen ter inspiratie voor het plannen van je maaltijden.

 

Besparen op boodschappen

Je kunt het beste boodschappen doen tegen het einde van sluitingstijd. Hoe later je winkelt, hoe meer kortingen je zult aantreffen. Dit komt door de houdbaarheidsdatum. De winkel wil er snel van af, want het is zonde om weg te gooien, dus prijzen ze het product met korting aan. Hierdoor kan je soms profiteren van aantrekkelijke kortingen. Let hier bij wel op dat je alleen koopt wat je echt nodig hebt.. en niet omdat het toevallig met korting verkocht wordt.

 

SUPERTIP:
De goedkoopste boodschappentassen! Gebruik dit =>

 

Eet met vrienden

Kom samen met vrienden en maak samen maaltijden, wat de kosten van voedsel aanzienlijk zal drukken, koop alles in bulk, en als je denkt dat je niet zoveel voedsel kunt eten voor het bederft, verdeel het dan in afzonderlijke porties en vries/bewaar het tot het nodig is. Zo kan je samen genieten van heerlijke gerechten, maar bespaar je ook nog eens veel geld. Tevens is het natuurlijk veel gezelliger om samen te eten.

 

Aanbiedingen

Zoals ik eerder al uitlegde, probeer in de avond boodschappen te doen. Mocht dit niet lukken, koop dan vooral veel van de aanbiedingen in. Kijk hierbij altijd of de producten een lange houdbaarheidsdatum hebben of dat je het kan invriezen. Als je veel inkoopt van aanbiedingen maar het bederft snel, dan heb je er natuurlijk nog niet veel aan.

 

Uiteten

Een andere geweldige manier om geld te besparen is om minder vaak uit eten te gaan. Uit eten gaan is veel duurder dan thuis eten, dus bespaar geld door lekker thuis te eten! Wil je toch een keer graag gaan uiteten? Kijk of er dan een leuk restaurant in de buurt is die een speciaal menu aanprijst. Veel restaurants spelen hier op in en bieden bijvoorbeeld een compleet 3 gangen menu aan voor 19,95. Zo kan jij toch genieten van uiteten voor een vriendschappelijke prijs.

 

Boodschappentas

Probeer altijd een boodschappentas of kratje mee te nemen. Veel mensen gaan naar de winkel zonder een boodschappentas en kopen elke keer een nieuwe plastic zak. Zonde! Want misschien is het herkenbaar? Je hebt er thuis nog tientallen liggen. Een boodschappen tas kost toch al snel 1 a 2 euro tegenwoordig. Als je dit 30x in het jaar doet, komt dit al snel neer op 30 a 60 euro. Daar had je ook van kunnen gaan uiteten!

 

SUPERTIP:
De goedkoopste boodschappentassen! Gebruik dit =>

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

acrylverf verwijderen
💎 Schoonmaak
Acrylverf verwijderen doe je zo!

Als je schildert gebeuren er zeker ongelukjes en fouten. Je kunt merken dat je meerdere keren over iets heen schildert in een poging de acrylverf bij het kleurenschema van je werkstuk te laten passen. Misschien voeg je te veel water toe als je het als een wash gebruikt, of misschien wil de verf die dag gewoon niet met je penseel of ondergrond samenwerken, haha! 

Lees meer »
koolhydraatarme ovenschotel
🍏 Gezondheid
De voordelen van een koolhydraatarme ovenschotel

Je wilt eindelijk je goede voornemens waarmaken? Op de wandelgangen hoor je succesvolle verhalen over koolhydraatarm eten. Maar je weet niet waar je moet beginnen? Hoewel het eten van meer koolhydraten een aantal prachtige gezondheidsvoordelen kan hebben, kan het eten van te veel of de verkeerde soorten leiden tot problemen als een te hoge bloedsuiker, verhoogde gewichtstoename of zelfs chronische gezondheidsproblemen.

Lees meer »
snurken
🍏 Gezondheid
Wat te doen tegen snurken?

Er zijn behoorlijk wat relaties die op de klippen lopen, omdat de partner een stevige snurker is. Het is ook erg irritant als je de halve nacht wakker ligt, omdat je maar niet in slaap kunt komen door het gesnurk naast je. Al probeer je je daar zo goed mogelijk van af te schakelen, het lijkt dan wel alsof het snurken dan alleen maar in volume toeneemt.

Lees meer »
weinig opbergruimte
👀 Diverse tips
Weinig opbergruimte? Dit is de oplossing!

Wanneer de kasten vol zijn en je geen ruimte meer hebt om de overige rommel netjes op te bergen, kan het heel frustrerend worden. Je hebt dan het gevoel dat je een hoop weg moet doen waar je helemaal niet van af wilt of een groter huis nodig hebt.

Lees meer »
frisse geur in huis
💎 Schoonmaak
Frisse geur in huis? Zo ga je te werk!

Het is puur genieten om thuis te komen na een lange, stressvolle dag in een heerlijk, fris huis. Des te vervelender is het wanneer je een pittige of sterk ruikende maaltijd hebt gekookt je hele huis niet meer fris ruikt.

Lees meer »
minder koolhydraten eten
🍏 Gezondheid
De voordelen van minder koolhydraten eten

Koolhydraten zijn o.a. een van de belangrijkste voedingsstoffen in je voeding. Ze zijn de belangrijkste bron van energie voor het lichaam, ze ondersteunen gezonde functies in je hersenen en vele andere organen, en bieden een breed scala aan voordelen als je ze op de juiste manier consumeert.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.