Omslag foto facebook (3)

Zo kom je af van kloven en lelijke eeltranden!

Het kan enorm pijnlijk zijn als je last van kloven en eelt hebt. Na een goede pedicure gaan is natuurlijk een optie, maar je kunt ook goed je voeten zelf verzorgen. Want met maar slechts 2 producten zien jou slecht verzorgde voeten er zo weer netjes uit.
 Onderstaand voetenbadje werkt namelijk perfect tegen eelt en kloven.

Wat heb je er voor nodig?
  • 1 liter melk
  • 3 eetlepels baking soda

Doe de melk in een pannetje en verwarm dit tot net voor het kookpunt. Giet de melk dan in een grote bak of kom, waar je voeten ook in passen. Voeg dan de baking soda toe en meng dit dan goed. Als de temperatuur aangenaam is, kun je je voeten baden in dit mengsel. Laat je voeten dan 10 minuten weken in dit mengsel. Spoel dan je voeten af met warm water. Herhaal dit enkele keren per week.

Binnen afzienbare tijd zul je zien dat de kloven verdwijnen en dat het eelt ook een stuk minder wordt.

 

Dit werkt ook tegen kloven en eelt. Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

droge lippen
🍏 Gezondheid
Droge lippen? Dit is de oorzaak!

De herfst en winter brengt veel mooie dingen met zich mee, zoals lekker warme truien, warme chocolade melk en nog veel meer. Helaas brengen de koude maanden ook minder fijne dingen met zich mee, zoals droge en gebarsten lippen.

Lees meer »
griep voorkomen
🍏 Gezondheid
Griep voorkomen? Doe je zo!

Helaas is griep ontzettend besmettelijk en loop je grote kans om ziek te worden als er weer eens een epidemie heerst. Wat belangrijk om te weten is dat de besmetting via snot- slijm en speeksel gaat.

Lees meer »
dode plant
🌵 Tuin
Dode plant? Dit is de oorzaak!

Planten hebben alleen wat water en licht nodig om ze te zien stralen en groeien. Simpel genoeg toch? Voor iemand met groene vingers wel, maar voor de rest van de mensheid is het runnen van een huishouden een stuk eenvoudiger.

Lees meer »
lang weekend
👀 Diverse tips
Lang weekend? Zo lijkt je weekend langer!

Weekend! heerlijk, maar wat vliegt het iedere keer voorbij. Het weekend hebben we nodig om er ons van maandag tot vrijdag doorheen te kunnen slepen. Op zondag bereiden we ons weer voor, op de werk week en vraag je je af hoe deze 48 uur zo snel zijn gegaan.

Lees meer »
Huidveroudering
🍏 Gezondheid
Huidveroudering? Dit kan je er tegen doen!

Elke dag worden we weer een klein beetje ouder. Soms zou je wel eens willen dat je de tijd stil kon zetten omdat je alweer een rimpeltje of ouderdomsvlekje ziet verschijnen. Je lichaam krijgt te maken met huidveroudering.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.