Meer volume in je haar? De grote vraag die elke vrouw graag beantwoord zou willen zien is. Het is een waar fenomeen geworden waar veel vrouwen geen vinger op kunnen leggen. Je hebt van alles geprobeerd maar het succes blijft uit. Hoe kan dit toch.. Ligt het aan je haren, of doe je gewoon iets fout? Hoogstwaarschijnlijk dat laatste. Volume is namelijk vrij makkelijk te creëren zonder over-priced haarproducten. 

SUPERTIP:

Meer volume in je haar? Klik hier.

Meer volume in je haar

Breng alleen verzachtende haarproducten zoals conditioners of olies aan in de puntjes. Zorg tevens dat de hoofdhuid goed schoon is.

volume in je haar

Volume in je haar dankzij dit product

Breng bij voorkeur Gliss Kur Ultimate Volume Direct Care Mousse aan zowel bij de wortels als in de puntjes. Bij lang haar gebruik je ongeveer 2 pompjes boven en 2 pompjes in de puntjes.

Föhn je haren

Föhn je haren op de kop droog. De puntjes kun je rechtop drogen wanneer je haren grotendeels droog zijn. Waarschijnlijk zie je er nu uit als een wilde leeuw. Kam daarom nu weer voorzichtig je haren door.

Pak de stijltang voor meer volume in je haar

Naar wens (staat mooi bij laagjes) pak je de stijltang erbij en draai je de plukjes lichtjes naar binnen. Hierdoor lijken je haren nog volumineuzer.

Gebruik haarspray

Til bovenop je hoofd plukken haren op en spray met een stevige haarspray op de haaraanzet aan de binnenkant. Eventueel lichtjes touperen aan de binnenkant. Ga zo je hele haaraanzet bovenop rond. Je kunt ook voor de makkelijkere weg kiezen, niet voor iedereen effectief omdat je niet gericht sprayt, door op de kop te gaan hangen en dan in het rond te sprayen met haarlak.

Tips voor meer volume in je haar

  • In plaats van te touperen kun je ook met hele grote krullers of krulborstels werken als je de tijd en handigheid hebt.
  • Met droogshampoo kun je ook volume creëren. Kan trouwens ook met babypoeder.

SUPERTIP:

Meer volume in je haar? Klik hier.

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.