Op zoek naar de juiste trouwfotograaf? De kunst van de bruidsfotografie heeft de laatste jaren een lange weg afgelegd, maar toch maken nog zo veel bruiden belangrijke fouten bij het inhuren van bruidsfotografen. Je hebt hard gewerkt voor je trouwdag en je hebt de perfecte trouwlocatie gehuurd. Dé dag zelf moet natuurlijk perfect worden vastgelegd. Daarom deel ik een aantal handige tips zodat jij de juiste keuze kunt maken.

SUPERTIP:
Opzoek naar de beste trouwfotograaf? Bekijk dit =>

Maak van tevoren kennis met de trouwfotograaf

De eerste tip voor huwelijksfotografie is om de huwelijksfotograaf van tevoren te ontmoeten. Dit wordt tenslotte je trouwdag, dus je moet beslist een kijkje nemen bij de persoon die foto’s gaat maken van een van de belangrijkste dagen van je leven! Als je van te voren kennis maakt, kan je namelijk ontdekken of er een klik is. Dit is heel belangrijk omdat de trouwfotograaf je hele dag gaat vastleggen en meemaken. Deze fotograaf raden wij, klik hier >>

trouwfotograaf

Goedkoop is duurkoop

Als het goed is trouw je maar één keer in je leven. En ook als dat niet zo is, ook dan moet je nooit besparen op een trouwfotograaf. Een “goedkope” trouwfotograaf kan er voor zorgen dat je niet tevreden bent de met de foto’s. Ze bieden vaak pakketten zo goedkoop aan om maar klanten binnen te harken, zonder nog oog voor detail te hebben. Het is daarom belangrijk om de prijzen van een fotograaf te waarderen. Je krijgt er ontzettend veel voor terug, want dankzij de foto’s kan jij de dag ten alle tijden opnieuw beleven.

En mocht je gekozen hebben voor een goedkope aanbieding… Je gaat niet je trouwdag overnieuw doen.. Goede trouwfotografen vragen een prijs voor een complete dag tussen de 1500,- en 2000,- euro. Dit lijkt misschien veel? Maar vergeet niet, dat voor elk uur dat ze schieten, ze 2 uur nodig hebben om de foto’s te bewerken. En dat is waar het mis gaat bij fotografen tussen de 500 en 1000 euro. Als een fotograaf dus 10 uur aanwezig is op je bruiloft, komen er thuis nog eens 20 uren bij om de duizenden foto’s te bewerken. Je krijgt waarde voor je geld.

Vraag naar voorbeelden van trouwfoto’s

Vraag of ze je een paar trouwfoto’s willen laten zien die ze eerder gemaakt hebben, zodat je de kwaliteit van hun werk kunt zien en zeker weet wat je zult krijgen! Je kunt ook de portfolio’s van trouwfotografen online bekijken. Dit is bijvoorbeeld een portfolio waar ik helemaal verliefd op ben!! Klik hier om de foto’s te bekijken >>

Leg je trouwdatum op tijd vast

Heb je eindelijk een trouwfotograaf gevonden waar jij je goed bij voelt? Wacht dan niet te lang met het vastleggen van de trouwdatum bij de fotograaf. Het kan zomaar zijn dat er meer verzoeken zijn voor de zelfde datum. En dan zou het natuurlijk heel erg jammer zijn als de datum wordt vastgelegd door een ander koppel. Waardoor jij genoodzaakt bent om een andere trouwfotograaf te zoeken.

Inspiratie

Hieronder deel ik een aantal prachtige foto’s van een van de beste trouwfotografen van dit moment.


Ben jij ook verliefd geworden na het zien van deze foto’s? Klik dan hier>> om contact op te nemen met de fotograaf.

SUPERTIP:
Opzoek naar de beste trouwfotograaf? Bekijk dit =>

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

Ook interessant:

  1. Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dit is de beste!