Omslag foto facebook (3)
Muggenbeet behandelen

Muggenbeet behandelen? Deze beauty producten helpen!

Op het heerlijke zomerse weer is niks op aan te merken, maar op die irritante, stekende muggen, des te meer. Eerst houden ze je de halve nacht wakker en als je dan eindelijk in slaap bent gevallen wordt je de volgende morgen wakker met weer een aantal nieuwe muggenbeten erbij. Nu zijn er in de handel een aantal producten die helpen tegen de jeuk van de muggenbeten, maar ik weet bijna zeker dat je ook een aantal producten in huis hebt, waarvan je niet wist dat ze ook helpen bij de jeuk van muggenbeten. Muggenbeet behandelen? Was nog nooit zo simpel! Lees hieronder een aantal handige tips!

 

SUPERTIP:
Muggenbeet voorkomen? Gebruik dit =>

 

Was je met water en zeep

Slechts enkele muggen dragen werkelijk ziektes bij zich, maar krabben aan de jeukende bulten kan tot een infectie leiden, dus was ze onmiddellijk met water en zeep om het ongemak te verminderen en eventuele huidbeschadiging te voorkomen. Zeep zorgt er ook voor dat de bult niet groter wordt.

 

Muggenbeet behandelen? Gebruik Tandpasta!

Tandpasta kan niet alleen gebruikt worden bij het uitdrogen van de puistjes, maar ook als je muggenbeten hebt. Doe de tandpasta op de muggenbeten en laat dit enkele uren zitten en was het daarna weer van de aangedane plekken af.

 

Deodorant is de oplossing!

Met deodorant haal je de ergste jeuk uit de muggenbeet. Ook deodorant moet je na een paar uur van de muggenbeet afwassen met water.

 

Mondwater met mint

Mondwater mét mint kalmeert de huid en gaat jeuk en zwelling tegen.

 

Babypoeder

Je kan je muggenbeet behandelen met babypoeder! Strooi babypoeder op de muggenbeet en dek dit goed af op de huid zodat de poeder goed blijft zitten. Laat het dan een hele nacht zitten. Babypoeder zorgt er voor dat het gif geneutraliseerd wordt.

 

Nagellak

Als je echt helemaal gek van de jeuk wordt kun je wat nagellak (liefst doorzichtig) op de aangedane plek smeren. Plak er dan een pleister over heen zodat er ook geen stof en/of bacillen bij komen. Ook hier geldt weer voor, was het altijd na een paar uur weer goed af met water.

 

Reminiginsdoekjes

Wrijf met een reinigingsdoekje over de muggenbeet. Reinigingsdoekjes hebben namelijk een kalmerende werking.

Succes!

 

SUPERTIP:
Muggenbeet voorkomen? Gebruik dit =>

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

acrylverf verwijderen
💎 Schoonmaak
Acrylverf verwijderen doe je zo!

Als je schildert gebeuren er zeker ongelukjes en fouten. Je kunt merken dat je meerdere keren over iets heen schildert in een poging de acrylverf bij het kleurenschema van je werkstuk te laten passen. Misschien voeg je te veel water toe als je het als een wash gebruikt, of misschien wil de verf die dag gewoon niet met je penseel of ondergrond samenwerken, haha! 

Lees meer »
koolhydraatarme ovenschotel
🍏 Gezondheid
De voordelen van een koolhydraatarme ovenschotel

Je wilt eindelijk je goede voornemens waarmaken? Op de wandelgangen hoor je succesvolle verhalen over koolhydraatarm eten. Maar je weet niet waar je moet beginnen? Hoewel het eten van meer koolhydraten een aantal prachtige gezondheidsvoordelen kan hebben, kan het eten van te veel of de verkeerde soorten leiden tot problemen als een te hoge bloedsuiker, verhoogde gewichtstoename of zelfs chronische gezondheidsproblemen.

Lees meer »
snurken
🍏 Gezondheid
Wat te doen tegen snurken?

Er zijn behoorlijk wat relaties die op de klippen lopen, omdat de partner een stevige snurker is. Het is ook erg irritant als je de halve nacht wakker ligt, omdat je maar niet in slaap kunt komen door het gesnurk naast je. Al probeer je je daar zo goed mogelijk van af te schakelen, het lijkt dan wel alsof het snurken dan alleen maar in volume toeneemt.

Lees meer »
weinig opbergruimte
👀 Diverse tips
Weinig opbergruimte? Dit is de oplossing!

Wanneer de kasten vol zijn en je geen ruimte meer hebt om de overige rommel netjes op te bergen, kan het heel frustrerend worden. Je hebt dan het gevoel dat je een hoop weg moet doen waar je helemaal niet van af wilt of een groter huis nodig hebt.

Lees meer »
frisse geur in huis
💎 Schoonmaak
Frisse geur in huis? Zo ga je te werk!

Het is puur genieten om thuis te komen na een lange, stressvolle dag in een heerlijk, fris huis. Des te vervelender is het wanneer je een pittige of sterk ruikende maaltijd hebt gekookt je hele huis niet meer fris ruikt.

Lees meer »
minder koolhydraten eten
🍏 Gezondheid
De voordelen van minder koolhydraten eten

Koolhydraten zijn o.a. een van de belangrijkste voedingsstoffen in je voeding. Ze zijn de belangrijkste bron van energie voor het lichaam, ze ondersteunen gezonde functies in je hersenen en vele andere organen, en bieden een breed scala aan voordelen als je ze op de juiste manier consumeert.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.