Rvs schoonmaken met azijn? Natuurlijk kan dat! Als je namelijk iets wilt schoonmaken, is azijn een van de beste middelen die je kunt gebruiken. Het is goedkoop en het werkt echt goed. Dit maakt het ideaal voor het schoonmaken van rvs. Rvs is een soort materiaal dat snel vuil of dof wordt en moeilijk te reinigen is. Azijn zal ervoor zorgen dat je rvs weer schoon en glanzend wordt. Ontdek hieronder hoe!

SUPERTIP:
Rvs schoonmaken? Gebruik dit =>

Rvs schoonmaken met azijn

Het is heel eenvoudig om rvs schoon te maken met azijn. Als je rvs hebt dat vuil is, dan moet je gewoon wat azijn op een doekje doen en het over het rvs wrijven. Laat het dan even intrekken voor een paar minuten. Vervolgens kun je er een schone doek over heen wrijven om het vuil te verwijderen. Als je rvs flink vies is en moeilijk schoon te maken, dan zou je ook wat azijn op een spons kunnen doen en het over het rvs wrijven. Laat de azijn dan even intrekken voor een paar minuten, waarna je er weer overheen kunt vegen met een schone doek.  Je rvs straalt weer! Rvs schoonmaken met azijn is dus een eitje!

rvs schoonmaken met azijn

Rvs wasbak schoonmaken

Iedereen heeft zijn roestvrijstalen gootsteen wel eens moeten schoonmaken nadat hij vuil of bevlekt is geworden, maar het schoonmaken van je roestvrijstalen gootsteen hoeft niet vervelend te zijn. Zo zijn er een aantal makkelijke middelen die je hier bij kunnen helpen. Wil jij ook je rvs wasbak schoonmaken? Ontdek hier een aantal handige tips. 

SUPERTIP:
Rvs schoonmaken? Gebruik dit =>

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.