Meer resultaat? Je bent al een hele tijd bezig met het trainen van je lichaam, maar dat je nu echt resultaat ziet, kun je nog niet echt zeggen. Je vraagt je bij jezelf af wat je dan toch fout doet. Je houdt je keurig aan je schema, maar toch blijf je die kipfiletjes die je aan je armen ziet hangen, zien. Je zou toch ook graag voor dat je op vakantie gaat het gewenste resultaat willen bereiken. Hoe kun je dan deze vicieuze cirkel toch doorbreken? 

SUPERTIP:

Je lichaam ontgiften om sneller resultaat te behalen is belangrijk!  Klik hier.

Meer resultaat? Kijk niet naar anderen

Vaak is de oorzaak dat je jezelf teveel spiegelt aan hoe andere er uit zien. We worden door de reality series gebombardeerd door beelden van super goed uitziende en strakke vrouwen. Ook op internet zie je het ene perfecte lijf na het andere perfecte lijf langs komen. Het is om helemaal wild van te worden, want jij lijkt na al die maanden hard werken in de sportschool nog steeds niet strakker geworden. Het wordt dan echt tijd voor een wake-up call voor jezelf. Het lichaam van iemand anders kun je echt niet krijgen. Het gaat er om dat je zelf tevreden gaat worden met je lichaam. Maak foto’s van jezelf in bikini en zet deze een aantal weken achter elkaar. Je zult zien dat je echt wel resultaat aan het boeken bent.

meer resultaat

Meer resultaat? Misschien eet je te veel?

Het kan ook zijn dat je wel goed aan het sporten bent, maar dat er nog teveel door het mondje gaat. Probeer buiten dat je goed aan het sporten bent ook meer op je eten te letten. Ga niet denken, ik heb nou een goede work out gehad, dus ik kan die reep chocolade wel eten. Eet gezond en blijf goed bewegen, dan zul je de resultaten vanzelf zien.

Pas je schema aan

Het is ook belangrijk als je volgens een schema sport, om deze na 4-6 weken aan te passen. Je spieren moeten steeds opnieuw geprikkeld worden om een goed resultaat te boeken. Merk je dus dat je niet meer voor uit gaat, pas dan gelijk je schema aan!

Het belangrijkste is dan ook dat jij jezelf blijft motiveren! 

Een paar handige tips voor meer resultaat

  • Eet maximaal 1x per week fastfood
  • Sport minimaal 3 x per week minimaal 1 uur
  • Tel je calorieën met een handige app
  • Probeer alle tussendoortjes te vervangen door groente snacks
  • Detox je lichaam van te voren!

Succes met het boeken van meer resultaat!

 

SUPERTIP:

Je lichaam ontgiften om sneller en meer resultaat te behalen is belangrijk!  Klik hier.

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.