De feestdagen zijn uitgelezen momenten om een rode lippenstift te dragen. Naast dat het nu helemaal hot is om een donkere kleur lippenstift te dragen, is het ook gewoon ontzettend feestelijk. Zeker een must dus voor de ladies! Irritant aan rode lippenstift is dat het afgeeft en dus binnen no time weer net zo snel van je lippen is verdwenen als dat je het hebt aangebracht. Gelukkig zijn daar ook weer tips voor om lippenstift de hele dag perfect te laten zitten. 

 

SUPERTIP:
De beste lippen stift? Gebruik dit =>

Zo geeft je lippenstift nooit meer af!

Stap 1: Breng een geurloze en alcoholvrije lipbalsem aan. Dit omdat alcohol en parfum de lippen uitdrogen en dat is iets wat we niet willen! Wrijf je lippen een aantal keer over elkaar. Pak nu een tissue en verwijder daar al deppend het te veel aan lippenbalsem mee.

Stap 2: Pak een lipliner die of exact dezelfde kleur als de lippen stift is, of een tint donkerder is. Lichter absoluut niet. Zorg dat je een strakke lijn trekt en vergeet de mondhoeken niet. Je kunt hiermee ook de lippen in kleuren.

Stap 3: Breng met een lip kwast gelijkmatig een laag lippen stift aan. Een lip kwast is hier het handigste voor omdat je hiermee precies kunt werken.

Stap 4: Pak nu weer een schone tissue bij de hand en doe deze weer tussen je lippen om het te veel aan oliën van je eerste laag lippenstift te verwijderen.

Stap 5: Poeder met een neutrale gezichtspoeder je lippen af. Dit doe je door weer een tissue op je lippen te leggen en hier overheen te gaan met een kwast. Zoals op de afbeelding is weergegeven.

Stap 6: Breng nu nog een laag lippen stift aan, deppen met een tissue en nog een laag! Nu ben je verzekerd van prachtige rode lippen. Mocht je iets zijn uitgeschoten, dan kun je dit wegwerken met wat concealer.

lippenstift

SUPERTIP:
De beste lippen stift? Gebruik dit =>

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.