Hier moet je op letten bij een stijltang

Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld geworden dat bij het ochtendritueel de haren stijlen of krullen hoort. Het lijkt bijna niet gepast, als je daar niet aan mee doet. Maar stijlen en krullen gaat ook steeds makkelijker, met de vele hoogwaardige stijltangen die er tegenwoordig op de markt zijn. Het is wel belangrijk dat je je voor de aanschaf bedenkt hoe vaak je van plan bent om met een stijltang in de weer te gaan.
 

Als je iedere dag tot in de puntjes verzorgd wil zijn, kun je het beste voor een stijltang kiezen die gemaakt is van kwalitatief hoogwaardige materialen, die jou haren dus goed beschermen tegen de hitte van de platen in de tang. Het beste kun je dus voor een stijltang gaan met keramische of titanium platen. Deze platen verdelen veel gelijkmatiger de warmte, zodat je haren ook veel beter beschermd worden tegen de warmte. Heb je een stijltang met alleen maar een keramische coating op de platen, dan kan door het gebruik van deze tang, je haren ontzettend droog worden en gaan pluizen. Een volledig keramische stijltang maakt je haar glad en laat het ook glanzen. En wat ook erg belangrijk is, de platen gaan ook veel langer mee.

 

Heb je heel erg dik haar dan kun je beter een titanium stijltang kiezen. Deze platen zijn nog steviger, verdelen ook de warmte gelijk en behandelen het haar van binnenuit. Een titanium stijltang zorgt dankzij de negatieve ionen voor dat de vochtbalans in de haren in orde blijft. Je haar wordt glad en glanzend. De titanium platen warmen sneller op, dit is vaak ook erg handig.

 

Een nieuwe stijltang nodig? Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.