Goede stijltang kopen? Let dan op een aantal dingen! Tegenwoordig is het de normaalste zaak van de wereld geworden dat bij het ochtendritueel de haren stijlen of krullen hoort. Het lijkt bijna niet gepast, als je daar niet aan mee doet. Maar stijlen en krullen gaat ook steeds makkelijker, met de vele hoogwaardige stijltangen die er tegenwoordig op de markt zijn. Het is wel belangrijk dat je je voor de aanschaf bedenkt hoe vaak je van plan bent om met een stijltang in de weer te gaan. 

SUPERTIP:

Een nieuwe stijltang nodig? Klik hier.

Goede stijltang kopen

Als je iedere dag tot in de puntjes verzorgd wil zijn, kun je het beste voor een stijltang kiezen die gemaakt is van kwalitatief hoogwaardige materialen, die jou haren dus goed beschermen tegen de hitte van de platen in de tang. Het beste kun je dus voor een stijltang gaan met volledige keramische of titanium platen. Deze platen verdelen veel gelijkmatiger de warmte, zodat je haren ook veel beter beschermd worden tegen de warmte.

Goede stijltang kopen

Keramische coating

Heb je een stijltang met alleen maar een keramische coating op de platen, dan kan door het gebruik van deze tang, je haren ontzettend droog worden en gaan pluizen. Een volledig keramische stijltang maakt je haar glad en laat het ook glanzen. En wat ook erg belangrijk is, de platen gaan ook veel langer mee.

Goede stijltang kopen voor dik haar

Heb je heel erg dik haar dan kun je beter een titanium stijltang kiezen. Deze platen zijn nog steviger, verdelen ook de warmte gelijk en behandelen het haar van binnenuit. Een titanium stijltang zorgt dankzij de negatieve ionen voor dat de vochtbalans in de haren in orde blijft. Je haar wordt glad en glanzend. De titanium platen warmen sneller op, dit is vaak ook erg handig.

Goede stijltang kopen? Dat kan hier>>

 

SUPERTIP:

Een nieuwe stijltang nodig? Klik hier.

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.