Interesse in een elektrische kachel? De gasprijzen zijn tegenwoordig ontzettend hoog & zullen voorlopig alleen maar blijven stijgen. Daarom is het belangrijk om te weten waar je geld kan besparen. Een elektrische kachel is een goede optie als je wilt besparen op de verwarming (gas). Stroom is namelijk een stuk goedkoper & je bent al helemaal in je voordeel als je ook nog zonnepanelen hebt. Ontdek hieronder de voordelen…

 

SUPERTIP:
Ontdek alle energiezuinige kachels.. Gebruik dit =>

Ga voor een elektrische kachel

Elektrische kachels zijn veel efficiënter dan gasgestookte kachels. Dit betekent dat ze minder energie verbruiken om dezelfde hoeveelheid warmte te genereren. Ideaal om (veel) geld te besparen. 

Beste elektrische kachel

Wil jij ook veel geld besparen op je energierekening? En er toch lekker warmpjes bij zitten. Dan is dit een budget-vriendelijke kachel. Deze  kachel maakt vrijwel geen geluid tijdens het opstarten, dat ideaal is op de slaapkamer of kantoor. Daarnaast kan je de kachel ook nog bedienen vanaf je smartphone. Het is dan ook niet voor niets dat meer dan 300 gebruikers deze elektrische kachel positief ervaren. Lees hier>> de reviews van gebruikers.

elektrische kachel

De voordelen:

  • Bespaar geld op je energierekening
  • Een convectorkachel maakt vrijwel geen geluid tijdens het verwarmen.
  • De ruimte is goed op temperatuur te houden dankzij de ingebouwde thermostaat.
  • Deze kachel is zowel geschikt om op de grond te plaatsen als om aan de muur te hangen.

Lees hier meer dan 300 positieve beoordelingen van gebruikers >>

Elektrische kachels zijn milieuvriendelijk

Ze produceren geen rook of CO2, wat betekent dat ze schoner zijn dan andere verwarmingstoestellen.

Verbruikt veel minder energie

Elektrische kachels zijn erg efficiënt, waardoor je veel minder energie verbruikt dan bij andere soorten verwarmingen. De energiezuinigste kachel is de infrarood kachel. Ontdek hier>> alle infrarood kachels.

Geschikt voor elke ruimte

Ze zijn heel compact en dus makkelijk te plaatsen, waardoor je ze ook in kleine ruimtes kunt gebruiken. Zo heb je kachels op wielen maar ook kachels die je kan ophangen aan de muur. Het is maar net waar jij naar op zoek bent.

Ze zijn veiliger

Elektrische kachels hebben geen open vlammen, wat betekent dat ze veiliger zijn dan andere soorten kachels.

Snel een warme ruimte

Waarom je hele huis verwarmen? Als je eigenlijk bijna de hele dag in één ruimte bent? Dat is het voordeel van een elektrische kachel, jij bepaalt waar je het lekker warm wilt hebben. Ze verwarmen de ruimte snel en gelijkmatig, waardoor je dit weer terug gaat zien op de energierekening.

 

Al met al zijn er veel redenen waarom je geld kan besparen door een elektrische kachel te gebruiken in plaats van je huis te verwarmen met gas. Kies voor de duurzaamheid en bespaar!

 

SUPERTIP:
Ontdek alle energiezuinige kachels.. Gebruik dit =>

 

Ook interessant: 

  1. Beste wasmachine
  2. Beste koelkast

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.