Wanneer je bloeddruk hoger is dan 140 over 90, betekent dit dat je hypertensie hebt. Dit kan leiden tot allerlei gezondheidsproblemen, waaronder hart- en vaatziekten, beroertes en nierfalen. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je bloeddruk omlaag gaat. Ontdek snel een aantal handige tips!

SUPERTIP:
Snel je bloeddruk omlaag? Gebruik dit =>

Je bloeddruk omlaag door minder zout te eten

Natrium is een mineraal dat voornamelijk in zout voorkomt. Een hoge inname van natrium kan leiden tot een hogere bloeddruk. Het is daarom belangrijk om de hoeveelheid zout en andere natrium houdende producten die je consumeert, te beperken. Probeer producten zonder toegevoegd zout te kiezen en gebruik vervangers zoals kruiden en specerijen in plaats van zout bij het koken, hoe je dat precies moet aanpakken leer je dankzij deze methode>>

Doe aan regelmatige lichaamsbeweging

Lichaamsbeweging helpt niet alleen om gewicht te verliezen, maar ook om de bloeddruk omlaag te brengen. Het is belangrijk om minimaal 30 minuten per dag aan lichaamsbeweging te doen. Er zijn allerlei manieren om aan lichaamsbeweging te doen, dus kies een activiteit die je leuk vindt en waar je energie van krijgt.

bloeddruk omlaag  

Snel je bloeddruk omlaag krijgen

Maak jij je op dit moment grote zorgen om je bloeddruk en denk je al vaker na over de nare gevolgen hiervan? Wacht dan niet langer en ga aan de slag met de Bloeddruk Omlaag Methode.

De Bloeddruk Omlaag Methode is de natuurlijke oplossing waarmee jij binnen 28 dagen van een te hoge bloeddruk afkomt. Het programma is eenvoudig toe te passen en hiermee voorkom je levensbedreigende risico’s. Klik hier om de positieve verhalen van gebruikers te ontdekken. 

Zelfs een kleine verlaging van maar 2 punten (wat erg makkelijk te realiseren is), kan de kans op een beroerte met 15% verlagen! Jij wilt toch ook langer kunnen genieten van bijvoorbeeld je kleinkinderen? Of gewoon van het mooie leven! Gelukkig is dit de oplossing om van een hoge bloeddruk af te komen.

Je bloeddruk omlaag dankzij Kalium

Kalium is een mineraal dat helpt bij het reguleren van de bloeddruk. Het is daarom belangrijk om voldoende kalium in je dieet te hebben. Eet daarom dagelijks producten die rijk zijn aan kalium, zoals bananen, bonen en broccoli. Hoe je dit het beste kunt opnemen in je dieet? Ontdek je hier!

SUPERTIP:
Snel je bloeddruk omlaag? Gebruik dit =>

Verminder stress

Stress kan ervoor zorgen dat je bloeddruk stijgt. Het is daarom belangrijk om te leren hoe je met stress moet omgaan. Er zijn allerlei manieren om stress te verminderen, zoals door middel van ontspanningstechnieken, yoga of meditatie.

Stop onmiddellijk met roken

Roken is een van de grootste boosdoeners als het gaat om een te hoge bloeddruk. Roken verhoogt de bloeddruk en vermindert ook de werking van medicijnen die worden gebruikt om de bloeddruk te reguleren. Het is daarom belangrijk om met het roken te stoppen als je wilt dat je bloeddruk omlaag gaat. En natuurlijk is het voor je gezondheid sowieso een must om te stoppen met roken!

Drink minder alcohol

Alcohol kan de bloeddruk verhogen, dus het is belangrijk om ermee te stoppen of in ieder geval de hoeveelheid die je drinkt, te beperken. Probeer alcoholische dranken met mate te drinken en kies voor lichtere alternatieven, zoals bier of wijn.

Verminder cafeïne

Cafeïne kan ervoor zorgen dat je bloeddruk stijgt, dus probeer je cafeïne inname te verminderen. Drink minder koffie, thee en energiedrankjes en kies in plaats daarvan voor decafeïne of stap over over op water. 

Belangrijk… Denk aan je gezondheid!

Natuurlijk komt er veel meer bij kijken om je bloeddruk omlaag te krijgen. Dit zijn al een paar handvaten die je kan gebruiken om een stap in de goede richting te zetten. Een te hoge bloeddruk moet je dan ook zeer serieus nemen. Als jij namelijk je bloeddruk wilt verlagen op een goede en succesvolle manier, moet je zeker een kijkje nemen bij de Bloeddruk Omlaag Methode.

SUPERTIP:
Snel je bloeddruk omlaag? Gebruik dit =>

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.