Besteklades zijn een van de meest gebruikte en dus vuile plekken in onze keukens. Als we ons afvragen hoe we ze het best kunnen schoonmaken, kunnen de antwoorden heel verschillend zijn. Sommige mensen gebruiken chemische schoonmaakmiddelen, anderen niet. Er zijn ook veel verschillende manieren om je besteklade schoon te maken, dus het is belangrijk te weten welke methode het best bij je past.

SUPERTIP:
Is het tijd om je huis schoon te maken? Gebruik dit =>

Besteklade schoonmaken

Allereerst kun je ervoor kiezen de lade uit te nemen en hem buiten te wassen. Als je dit doet, moet je er zeker van zijn dat hij goed droog is voordat je hem terugplaatst. Als je dit niet wilt doen, of als het niet mogelijk is, kun je ook een vochtige doek gebruiken om de lade schoon te maken. Gebruik hiervoor niet te veel water, want dit kan ertoe leiden dat het hout van de lade beschadigd raakt.

Besteklade schoonmaken met chemische middelen

Chemische schoonmaakmiddelen zijn een andere optie, maar je moet er wel voor zorgen dat je de juiste middelen gebruikt en dat je ze op de juiste manier gebruikt en dat je de bestelade daarna nog een keer schoonmaakt met water en afwasmiddel.

besteklade

Maak je besteklade regelmatig schoon

Het is ook belangrijk om de lade regelmatig schoon te maken. Dit kan bijvoorbeeld elke week of elke maand gebeuren, afhankelijk van hoeveel vuil er in de lade zit. Als je de lade niet regelmatig schoonmaakt, kan het vuil zich ophopen en kan de lade moeilijker schoon te krijgen zijn.

Als je volgens bovenstaande tips je besteklade schoonmaakt, zal hij er weer als nieuw uitzien en zal je er weer veel plezier van hebben!

SUPERTIP:
Is het tijd om je huis schoon te maken? Gebruik dit =>

Weet jij nog handige tips? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.