Omslag foto facebook (3)
beste mondwater

Beste mondwater? Dit is de top 5 voor de beste bescherming!

Mondwater is een vloeistof die gebruikt wordt om tanden, tandvlees en mond schoon te maken. Het helpt tandplak en bacteriën van tanden en mond te verwijderen. Mondwater helpt ook de adem te verfrissen. Er zijn veel verschillende soorten mondspoeling verkrijgbaar. Sommige zijn over-the-counter (OTC) producten, terwijl andere op recept verkrijgbaar zijn. Maar wat is nou de het aller- beste mondwater? Hieronder deel ik een Top 5!

 

Beste mondwater

 1. Zendium Classic
 2. Elmex Sensitive
 3. Fluor Aid
 4. Vitis
 5. O7 Active

 

De Top 5 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de top 5 beste mondwater zodat je makkelijk een keuze kunt maken.

 

1. Zendium Classic

Weet je dat het heel belangrijk is om je gebit goed schoon te houden. Het mondwater van Zendium is een perfecte aanvulling op je dagelijkse mondwater. Spoel je mond met dit mondwater na het tanden poetsen voor het beste effect. Zendium mondwater bevat 100% natuurlijke enzymen die de goede bacteriën in de mond bevorderen en daarmee de mond op natuurlijke wijze beschermt. Daarnaast bevat Zendium mondwater fluoride om het glazuur van je tanden te versterken. Lees hier ruim 66 positieve beoordelingen van gebruikers >>

Zendium mondwater

De voordelen:

 • Bevat 100% natuurlijke enzymen
 • Mondspoeling met 0% alcohol
 • Wetenschappelijk bewezen formule

Bestel hier Zendium het goedkoopst >>

 

 

2. Elmex Sensitive

Op zoek naar een snelle en makkelijke aanvulling op het dagelijks tandenpoetsen? Dan is dit het perfecte mondwater!  Deze mondspoeling met aminfluoride, biedt een intensieve bescherming tegen gevoelige tanden en tandhalscariës. In 30 seconden kan 100% van de mond bereikt worden. Dit mondwater vormt een sterke, homogene beschermlaag op alle tanden voor optimale, langdurige bescherming. Lees hier ruim 32 positieve beoordelingen van gebruikers >>

Elmex mondwater

De voordelen:

 • Extra bescherming tegen gevoelige tanden en tandhalscariës door aminfluoride
 • Zonder alcohol
 • Milde smaak voor een zachte mondverzorging

Bestel hier Elmex het goedkoopst >>

 

 

3. Fluor Aid

Heb jij vaak last van gaatjes? Of wil je ze liever voorkomen dan genezen? Dan biedt Fluor Aid de uitkomst. Daarnaast is dit mondwater mild van smaak en zonder alcohol. Je profiteert dan meteen van het voordeel dat dit mondwater dus voor volwassenen en kinderen is! Zo vang je meteen 2 vliegen in een klap. Daarnaast is dit mondwater het perfecte mondwater voor dagelijks gebruik. Lees hier ruim 21 positieve beoordelingen van gebruikers >>

Fluor Aid

De voordelen

 • Frisse mint smaak
 • Bevat 0,05% Natriumfluoride
 • Zonder alcohol

Bestel hier Fluor Aid het goedkoopst >>

 

 

4. Vitis

Het water van Vitis is geschikt voor dagelijks gebruik en is effectief tegen tandplaque. Mocht jij veel last ervaren van bloedend en geïrriteerd tandvlees? Dan is dit de uitkomst. Daarnaast bevat dit mondwater 0% alcohol en zit er Provitamine B5 in. Een echte aanrader als jij je tandvlees wilt versterken. Lees hier ruim 19 positieve beoordelingen van gebruikers >>

Vitis gezond tandvlees

 

De voordelen:

 • Voor bloedend en geïrriteerd tandvlees.
 • Bij tandvleesproblemen tijdens de zwangerschap
 • Met provitamine B5

Bestel hier Vitis het goedkoopst >>

 

 

5. O7 Active

De laatste mag zeker niet ontbreken in deze top 5. O7 Active mondspoeling bevat namelijk de unieke Ardox-X technologie. Dit zorgt voor een optimale mondhygiëne en gezonde, stralende tanden. De Ardox-X technologie werkt op basis van actieve zuurstof, wat helpt bij de eliminatie van schadelijke bacteriën die tandvleesontstekingen en slechte adem veroorzaken. Lees hier ruim 41 positieve beoordelingen van gebruikers >>

O7 active

De voordelen:

 • Doodt slechte bacteriën
 • Helpt bij tandvleesontstekingen en een slechte adem
 • Een heerlijke frisse adem

Bestel hier O7 Active het goedkoopst >>

 

 

Ook interessant

Op Handigetips.com lees je dagelijks reviews over de allerbeste producten. Wellicht zijn onderstaande artikelen ook interessant om te lezen.

 1. Top 5 wasmachines
 2. Beste geurstokjes
 3. Top 5 stofzuigers

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Eén reactie

Geef een reactie

acrylverf verwijderen
💎 Schoonmaak
Acrylverf verwijderen doe je zo!

Als je schildert gebeuren er zeker ongelukjes en fouten. Je kunt merken dat je meerdere keren over iets heen schildert in een poging de acrylverf bij het kleurenschema van je werkstuk te laten passen. Misschien voeg je te veel water toe als je het als een wash gebruikt, of misschien wil de verf die dag gewoon niet met je penseel of ondergrond samenwerken, haha! 

Lees meer »
koolhydraatarme ovenschotel
🍏 Gezondheid
De voordelen van een koolhydraatarme ovenschotel

Je wilt eindelijk je goede voornemens waarmaken? Op de wandelgangen hoor je succesvolle verhalen over koolhydraatarm eten. Maar je weet niet waar je moet beginnen? Hoewel het eten van meer koolhydraten een aantal prachtige gezondheidsvoordelen kan hebben, kan het eten van te veel of de verkeerde soorten leiden tot problemen als een te hoge bloedsuiker, verhoogde gewichtstoename of zelfs chronische gezondheidsproblemen.

Lees meer »
snurken
🍏 Gezondheid
Wat te doen tegen snurken?

Er zijn behoorlijk wat relaties die op de klippen lopen, omdat de partner een stevige snurker is. Het is ook erg irritant als je de halve nacht wakker ligt, omdat je maar niet in slaap kunt komen door het gesnurk naast je. Al probeer je je daar zo goed mogelijk van af te schakelen, het lijkt dan wel alsof het snurken dan alleen maar in volume toeneemt.

Lees meer »
weinig opbergruimte
👀 Diverse tips
Weinig opbergruimte? Dit is de oplossing!

Wanneer de kasten vol zijn en je geen ruimte meer hebt om de overige rommel netjes op te bergen, kan het heel frustrerend worden. Je hebt dan het gevoel dat je een hoop weg moet doen waar je helemaal niet van af wilt of een groter huis nodig hebt.

Lees meer »
frisse geur in huis
💎 Schoonmaak
Frisse geur in huis? Zo ga je te werk!

Het is puur genieten om thuis te komen na een lange, stressvolle dag in een heerlijk, fris huis. Des te vervelender is het wanneer je een pittige of sterk ruikende maaltijd hebt gekookt je hele huis niet meer fris ruikt.

Lees meer »
minder koolhydraten eten
🍏 Gezondheid
De voordelen van minder koolhydraten eten

Koolhydraten zijn o.a. een van de belangrijkste voedingsstoffen in je voeding. Ze zijn de belangrijkste bron van energie voor het lichaam, ze ondersteunen gezonde functies in je hersenen en vele andere organen, en bieden een breed scala aan voordelen als je ze op de juiste manier consumeert.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.