Omslag foto facebook (3)

Beste bordspellen? Dit is de top 5 voor urenlang vermaak!

Bordspellen zijn er al eeuwenlang en bieden vermaak aan spelers van alle leeftijden. Er zijn veel verschillende soorten bordspellen, van klassiekers als Schaken en Dammen, tot moderne favorieten als Trivial Pursuit en de Kolonisten van Catan. Maar wat zijn nu de beste bordspellen? Volgens de Organisatie van Nederlandse Speelgoedleveranciers bestaat de top vijf van de best verkochte spelletjes bijna volledig uit nieuwere spelletjes. Hieronder delen wij een top 5 beste bordspellen.

 

Beste bordspellen

  1. Ticket to Ride Europe – Bordspel
  2. Qwixx – Dobbelspel
  3. Skip-Bo Kaartspel
  4. Beverbende Kaartspel
  5. Regenwormen Dobbelspel

 

De Top 5 is samengesteld aan de hand van werking, kwaliteit, prijs, eigen ervaring en ervaringen van andere gebruikers. Hieronder lees je meer over de top 5 beste bordspellen zodat je makkelijk een keuze kunt maken. Ook volgens RTL nieuws, behoort deze top 5 tot de beste bordspellen!

 

1. Ticket to Ride Europe – Bordspel

Ticket to Ride Europe is een bordspel dat door spelers van bijna alle leeftijden kan worden gespeeld (8-99). De bedoeling van het spel is om kaarten van verschillende soorten te verzamelen waarmee je spoorwegroutes door Europa kunt claimen. De speler die de meeste punten verzamelt wint het spel. Het bord voor Ticket to Ride Europe is gebaseerd op de kaartvan Europa, en de spelers kunnen kiezen of ze op het standaard bord of op het bord voor gevorderden spelen. Het spelbord heeft een aantal verschillend gekleurde routes die de spelers kunnen claimen, en elke route is een verschillend aantal punten waard. Lees hier ruim 1097 positieve beoordelingen van gebruikers >>

ticket to ride europe

Bestel hier Ticket to Ride Europe het goedkoopst >>

 

2. Qwixx – Dobbelspel

Qwixx is een snel dobbelspel dat perfect is voor elke gelegenheid. Het is gemakkelijk te leren en kan door spelers van bijna alle leeftijden gespeeld worden (8-99). De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk punten te scoren door met de dobbelstenen te gooien en combinaties te voltooien. Een heerlijk spel om je avond mee af te sluiten, zonder dat je continue hoeft na te denken. Zoals ze het zelf ook omschrijven: Snel, simpel en spannend! Lees hier ruim 841 positieve beoordelingen van gebruikers >>

Qwixx - Dobbelspel

Bestel hier het dobbelspel Qwixx het goedkoopst >>

 

3. Skip-Bo Kaartspel

Skip-Bo is het perfecte kaartspel van de makers van UNO! ​Spelers moeten strategisch denken om stapels kaarten op volgorde te leggen. De speler die als eerste al zijn kaarten kwijt is, heeft gewonnen. Als iedere speler zijn eigen stapel kaarten heeft, begint het spel door kaarten van de stok te pakken en tot vier “bouwstapels” met kaarten te maken. Als het spel vastloopt, mag je de Skip-Bo kaart spelen. Een Skip-Bo kaart is een keuzekaart en mag als ieder cijfer worden gebruikt. Zet de kaart op het juiste moment in! Lees hier ruim 865 positieve beoordelingen van gebruikers >>

Skip-bo kaartspel

Bestel hier het kaartspel Skip-Bo het goedkoopst >>

 

4. Beverbende Kaartspel

Het Beverbende kaartspel is een populair spel voor bijna alle leeftijden (6-99). Het is gemakkelijk te leren en leuk om te spelen. De bedoeling van het spel is om zoveel mogelijk kaarten te verzamelen en zo de beste beverbende te vormen. In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Je hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar je mag er maar twee bekijken. Als je aan de beurt bent, trek je een kaart en doe je daar een actie mee. Spannender kan niet! Lees hier ruim 544 positieve beoordelingen van gebruikers >>

beverbende

Bestel hier het kaartspel Beverbende het goedkoopst >>

 

5. Regenwormen Dobbelspel

Op zoek naar een spel dat je op elk moment en overal kan spelen? Dan is het Regenwormen Dobbelspel het perfecte spel voor jou. Het duurt niet langer dan een half uurtje en het formaat zorgt ervoor dat je het thuis, in de trein of op de campingtafel kunt neerleggen. Iedereen die tot 36 kan tellen, kan meedoen! De bedoeling is dat je door middel van te dobbelen, zoveel mogelijk regenwormen verzameld… Maar pas op! Ze kunnen ook van je afgepakt geworden. Lees hier ruim 697 positieve beoordelingen van gebruikers >>

regenwormen dobbelspel

Bestel hier het dobbelspel Regenwormen het goedkoopst >>

 

Ook interessant

Op Handigetips.com lees je dagelijks reviews over de allerbeste producten. Wellicht zijn onderstaande artikelen ook interessant om te lezen.

  1. Top 5 mondwater
  2. Beste geurstokjes
  3. Top 5 stofzuigers

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

acrylverf verwijderen
💎 Schoonmaak
Acrylverf verwijderen doe je zo!

Als je schildert gebeuren er zeker ongelukjes en fouten. Je kunt merken dat je meerdere keren over iets heen schildert in een poging de acrylverf bij het kleurenschema van je werkstuk te laten passen. Misschien voeg je te veel water toe als je het als een wash gebruikt, of misschien wil de verf die dag gewoon niet met je penseel of ondergrond samenwerken, haha! 

Lees meer »
koolhydraatarme ovenschotel
🍏 Gezondheid
De voordelen van een koolhydraatarme ovenschotel

Je wilt eindelijk je goede voornemens waarmaken? Op de wandelgangen hoor je succesvolle verhalen over koolhydraatarm eten. Maar je weet niet waar je moet beginnen? Hoewel het eten van meer koolhydraten een aantal prachtige gezondheidsvoordelen kan hebben, kan het eten van te veel of de verkeerde soorten leiden tot problemen als een te hoge bloedsuiker, verhoogde gewichtstoename of zelfs chronische gezondheidsproblemen.

Lees meer »
snurken
🍏 Gezondheid
Wat te doen tegen snurken?

Er zijn behoorlijk wat relaties die op de klippen lopen, omdat de partner een stevige snurker is. Het is ook erg irritant als je de halve nacht wakker ligt, omdat je maar niet in slaap kunt komen door het gesnurk naast je. Al probeer je je daar zo goed mogelijk van af te schakelen, het lijkt dan wel alsof het snurken dan alleen maar in volume toeneemt.

Lees meer »
weinig opbergruimte
👀 Diverse tips
Weinig opbergruimte? Dit is de oplossing!

Wanneer de kasten vol zijn en je geen ruimte meer hebt om de overige rommel netjes op te bergen, kan het heel frustrerend worden. Je hebt dan het gevoel dat je een hoop weg moet doen waar je helemaal niet van af wilt of een groter huis nodig hebt.

Lees meer »
frisse geur in huis
💎 Schoonmaak
Frisse geur in huis? Zo ga je te werk!

Het is puur genieten om thuis te komen na een lange, stressvolle dag in een heerlijk, fris huis. Des te vervelender is het wanneer je een pittige of sterk ruikende maaltijd hebt gekookt je hele huis niet meer fris ruikt.

Lees meer »
minder koolhydraten eten
🍏 Gezondheid
De voordelen van minder koolhydraten eten

Koolhydraten zijn o.a. een van de belangrijkste voedingsstoffen in je voeding. Ze zijn de belangrijkste bron van energie voor het lichaam, ze ondersteunen gezonde functies in je hersenen en vele andere organen, en bieden een breed scala aan voordelen als je ze op de juiste manier consumeert.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.