Beauty producten die tegen muggenbeten helpen

Op het heerlijke zomerse weer is niks op aan te merken, maar op die irritante, stekende muggen, des te meer. Eerst houden ze je de halve nacht wakker en als je dan eindelijk in slaap bent gevallen wordt je de volgende morgen wakker met weer een aantal nieuwe muggenbeten erbij. Nu zijn er in de handel een aantal producten die helpen tegen de jeuk van de muggenbeten, maar ik weet bijna zeker dat je ook een aantal producten in huis hebt, waarvan je niet wist dat ze ook helpen bij de jeuk van muggenbeten. En klik hier, dit helpt ook tegen muggen!
 

  • Tandpasta kan niet alleen gebruikt worden bij het uitdrogen van de puistjes, maar ook als je muggenbeten hebt. Doe de tandpasta op de muggenbeten en laat dit enkele uren zitten en was het daarna weer van de aangedane plekken af.
  • Met deodorant haal je de ergste jeuk uit de muggenbeet. Ook deodorant moet je na een paar uur van de muggenbeet afwassen met water.
  • Mondwater mét mint kalmeert de huid en gaat jeuk en zwelling tegen.
  • Als je net bent gestoken door een mug is het verstandig om gelijk de plek met zeep te wassen. Zeep zorgt er voor dat de bult niet groter wordt.
  • Strooi babypoeder op de muggenbeet en dek dit goed af op de huid zodat de poeder goed blijft zitten. Laat het dan een hele nacht zitten. Babypoeder zorgt er voor dat het gif geneutraliseerd wordt.
  • Als je echt helemaal gek van de jeuk wordt kun je wat nagellak (liefst doorzichtig) op de aangedane plek smeren. Plak er dan een pleister over heen zodat er ook geen stof en/of bacillen bij komen. Ook hier geldt weer voor. Was het altijd na een paar uur weer goed af met water.
  • Wrijf met een reinigingsdoekje over de muggenbeet. Reinigingsdoekjes hebben namelijk een kalmerende werking.

Succes!

 

Weten wat nog meer tegen muggen werkt?  Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.