Op zoek naar een wasparfum proefpakket? Wasparfum is een uniek product dat je wasgoed een heerlijke geur geeft. Een wasparfum proefpakket is dan ook een uitstekende manier om te kennismaken met dit unieke product. In een wasparfum proefpakket zitten verschillende soorten wasparfums met verschillende geuren.
SUPERTIP: Op zoek naar het beste wasparfum proefpakket? Klik hier>>

Beste wasparfum proefpakket

Ben je benieuwd naar wasparfum?  En wil je graag meerdere geuren kunnen uitproberen? Dan is het proefpakket uitermate geschikt voor jou! Zo kom je telkens in een nieuwe geur sensatie terecht. Geen dag zal meer hetzelfde zijn. Wat een genot voor je zintuigen! Tip: Weet je dat dit ook fantastisch is als cadeau. Het proefpakket van Zèvy is het beste wasparfum proefpakket. De warparfums van Zèvy zijn namelijk IFRA gecertificeerd, Vegan, Biologisch afbreekbaar, 100% Eau de parfum wasparfum en bevatten geen microplastics. Bekijk hier het proefpakket>> wasparfum proefpakket

Waarom dit het beste wasparfum proefpakket is:

Alle wasparfums van Zèvy zijn namelijk vegan en IFRA gecertificeerd. IFRA staat voor International Fragrance Association. Zij stellen richtlijnen op waaraan een kwalitatieve en veilige parfum dient te voldoen. Zèvy werkt met deze richtlijnen en zorgt dat elke wasparfum aan de eisen voldoet.

Zèvy wasparfum proefpakket is goed voor het milieu

Zèvy vindt duurzaamheid belangrijk. Ze halen daardoor alles enkel uit Europa. Hierdoor voorkomen ze zoveel mogelijk CO2 uitstoot én kunnen ze een hogere kwaliteit garanderen. Zo wordt de parfum in Zwitserland samengesteld, de flesjes en labels geproduceerd in Nederland en legt Zèvy zelf de laatste hand aan het eindproduct. Daarnaast is wasparfum een opzichzelfstaand duurzaam product. Je hebt slechts een paar druppels nodig voor een sensationele ervaring.

Zèvy wasparfum is 100% eau de parfum

De wasparfum van Zèvy is uniek in kwaliteit. Wij gebruiken 100% eau de parfum. Het verschil? Een eau de cologne bevat een olieconcentratie van 2% tot 5%, een eau de toilette heeft een olieconcentratie van 8% tot 12% en een eau de parfum heeft een concentratie van 12% tot 18%. Zèvy heeft een concentratie van 15% en is daarmee 100% een eau de parfum! En die geur ervaring is ongelofelijk lekker! Bekijk hier het proefpakket >>

Nog meer voordelen

Maar er zijn nog meer voordelen. Ben jij ook benieuwd naar de beste wasparfum van dit moment? Neem dan >hier< een kijkje om alles te ontdekken!
SUPERTIP: Op zoek naar het beste wasparfum proefpakket? Klik hier>>

Ook interessant

Meer ontdekken over wasparfum? Dit is ook interessant:
  1. Beste wasparfum? Ontdek de top 5!