Wasparfums geven je was een aangename en frisse geur. Het is niet schadelijk voor de huid of de wasmachine en is verkrijgbaar in verschillende geuren. Zo is er voor iedereen wat wils! Wasparfums kunnen ook helpen bij het verwijderen van geuren uit kleding, zoals zweet- of rookgeuren. Wasparfum is een geweldige manier om je wasgoed aangenaam te laten ruiken en tegelijkertijd je kleding te beschermen. Ontdek de voordelen van wasparfums!

1. Wasparfums zijn milieuvriendelijk!

Wasparfums zijn o.a. gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals oliën en bloemen. Daarnaast is wasparfum zo geconcentreerd dat je per wasbeurt maar een klein beetje nodig hebt. Hierdoor hoeft er minder plastic te worden gebruikt bij het ontwikkelen van een verpakking. Tegenwoordig zijn er ook al merken op de markt op het gebied van wasparfum die 100% gerecyclede verpakkingen gebruiken.
SUPERTIP: Op zoek naar de beste wasparfum? Gebruik dit =>

2. Wasparfums geven lang een geur af

Omdat wasparfum zo geconcentreerd is, heb je er ook maar weinig van nodig. Dat betekend meteen ook dat je was ontzettend lang een heerlijke geur met zich mee draagt. Naast dat je er weinig van hoeft te gebruiken, ruikt je wasgoed tot wel 8 a 12 weken fris! wasparfums

3. Wasparfums laten geen vetlaag achter

Wasparfum is niet hetzelfde als wasverzachter. Wasverzachter brengt namelijk een dun vetlaagje aan over je kleding. Fijn voor ‘zachte’ was.. Maar dat betekend ook tijdens de warme dagen dat er minder lucht door je shirt heen gaat. Waardoor je sneller gaat zweten. Bij wasparfum is dit niet het geval. Wasparfum voegt een lekkere geur aan je wasgoed toe. Maar er ontstaat geen vetlaagje op je kleding. Waardoor je kleding kan ventileren & jij minder hoeft te zweten!

4. Wasparfums en allergieën

Omdat er veel verschillende soorten wasparfums op de markt zijn, is er ook met elke doelgroep wel rekening gehouden. Zo kan je tegenwoordig ook gaan voor een wasparfum op basis van natuurlijke ingrediënten. Hierdoor is de kans op allergieën natuurlijk veel kleiner dan wanneer je gaat voor andere producten zoals geurboosters, ook wel waskorrels genoemd. Ook kan je gaan voor een vegan wasparfum.

5. Wasparfum proefpakket

Nog een voordeel! Tegenwoordig ben je ‘verplicht’ om meteen een grootverpakking te kopen. Maar dat is bij wasparfum niet nodig. Zo zijn er veel aanbieders die ook een proefpakket hebben ontwikkeld zodat jij eerst zelf kan ervaren welke geur het beste bij je past.

6. De geur blijft hangen in je kast

Nog een mooi voordeel! Als jij je kledingkast opent, waar misschien ook schoenen in staan, dan komt er soms een muffe geur uit. Als jij je kleding wast met wasparfum, is deze heerlijke geur ook aanwezig in je kledingkast. Waardoor het elke keer weer lijkt alsof je een heerlijk veld vol met verse bloemen staat.

7. Wasparfums zijn goedkoop in gebruik en aanschaf!

We draaien genoeg wasjes per week. En aangezien veel producten om ons heen alleen maar duurder worden, is het fijn om te weten dat je met wasparfum zelfs geld gaat besparen tegenover wasverzachter of andere middelen. Van wasparfums heb je namelijk veel minder nodig en het geeft ook nog eens een betere en sterkere geur. Daarnaast vind je verschillende soorten merken die variëren tussen de 10 en 30 euro.
SUPERTIP: Op zoek naar de beste wasparfum? Gebruik dit =>

Ook interessant

Meer ontdekken over wasparfum? Dit is ook interessant:
  1. Hoe gebruik je wasparfum
  2. 5 super voordelen van wasparfum
  3. Wasparfum kruidvat? Hier moet je op letten!
  4. Hoeveel druppels wasparfum heb je nodig?
  5. Nadelen wasparfum?
  6. Beste wasparfum? Ontdek de top 5!
Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.