Op zoek naar de beste wasparfum? Wasparfum is een geweldige manier om je wasgoed een frisse en heerlijke geur te geven. Er zijn veel verschillende soorten en merken wasparfum op de markt, dus het kan moeilijk zijn om te bepalen welke het beste is voor jou. Om je veel tijd en werk te besparen, heb ik dit met veel liefde voor je uitgezocht! Ontdek hieronder de beste wasparfum…

Dit is de beste wasparfum

Wie wasparfum zegt, zegt Zèvy Wasparfum. Want wist je dat Zèvy samenwerkt met de beste parfumeurs ter wereld om dit genot in huis te creëren. De parfumeurs zijn bekend van geweldige geuren als Armani en Guerlain en stellen dan ook zeker niet teleur. De wasparfum geuren blijven weken tot maanden in je wasgoed hangen, terwijl je er maar een paar druppels van nodig hebt. Een duurzaam, zeer kwalitatief product welke de traditionele wasverzachter vervangt. Maar er is meer….

Deze wasparfum is veilig voor alle soorten wasgoed

Alle wasparfums van Zèvy zijn namelijk vegan en IFRA gecertificeerd. IFRA staat voor International Fragrance Association. Zij stellen richtlijnen op waaraan een kwalitatieve en veilige parfum dient te voldoen. Zèvy werkt met deze richtlijnen en zorgt dat elke wasparfum aan de eisen voldoet. 

Wasparfum met écht 100% eau de parfum!

De wasparfum van Zèvy is uniek in kwaliteit. Zèvy gebruikt 100% eau de parfum. Het verschil? Een eau de cologne bevat een olieconcentratie van 2% tot 5%, een eau de toilette heeft een olieconcentratie van 8% tot 12% en een eau de parfum heeft een concentratie van 12% tot 18%. Zèvy heeft een concentratie van 15% en is daarmee 100% een eau de parfum! En die geur ervaring is ongelofelijk lekker!

Want wist je dat: er zijn heel veel wasparfum merken op de markt, waar niet eens het woordje ‘parfum’ terug te vinden is op de ingrediëntenlijst. En een 100% eau de parfum, wasparfum ga je alleen maar bij de wasparfums van Zèvy vinden! Doe er je voordeel mee.

Uitgeroepen tot het beste wasparfum merk

Zèvy Wasparfum is niet voor niets uitgeroepen tot een van de beste wasparfum merken. Dit komt door de extreem goede geur beleving dankzij de hoge concentratie van 100% eau de parfum.

Dit zijn de beloftes van de wasparfum:

  • 100% Eau de parfum 
  • IFRA Gecertificeerd
  • Vegan – Geen dierlijke ingrediënten
  • Dierproefvrij
  • Microplastic-vrij
  • Biologisch afbreekbaar
  • Duurzaam & Veilig
  • Emotivez Technologie
  • Biologisch afbreekbaar

Zelf ben ik verliefd op Zanzibar Nights… En zoals je hieronder in de reviews kan lezen, ben ik niet de enige haha!

Maar ben je benieuwd naar wasparfum en welke geur het beste bij jou past ? En wil je graag meerdere geuren kunnen uitproberen? Dan is het proefpakket uitermate geschikt voor jou… Zo kom je telkens in een nieuwe geur sensatie terecht. En ik kan het eerlijk zeggen, deze geuren zijn zóóó lekker! Lees hier ruim 100 beoordelingen van andere gebruikers>>

Speciaal voor mijn lezers heb ik een kortingcode. Profiteer alléén vandaag van 10% korting op alles dankzij de kortingscode: WAS | Shop hier>

Hopelijk heb ik je zo goed op weg geholpen! Genieten maar!