Ben je benieuwd naar koolhydraatarm eten? En hoe ik hierdoor mijn succes behaalde? Zelf heb ik het ‘probleem’ dat ik vrij snel kan aankomen. En dat terwijl ik niet eens extreem veel eet. Daarnaast heb ik verschillende methodes (diëten) geprobeerd, maar het leek allemaal niet te werken. Het zorge eerder voor frustratie. Tot ik koolhydraatarm eten ontdekte (dankzij Facebook haha!). Hieronder zal ik mijn verhaal met jullie delen. Want wat ben ik trots!!!

Gewichtsverlies dankzij koolhydraatarm eten

Wist je dat… koolhydraatarm eten het lichaam in staat kan stellen efficiënter vet te verbranden en je te helpen je gewichtsverlies doelen sneller dan ooit te bereiken. En dat zonder steeds een hongerig of beroofd gevoel te hebben. Toen ik dit ontdekte, was mijn nieuwsgierigheid al snel gewekt. Alleen was nu de vraag nog, wat mag ik wel eten? En wat mag ik niet eten? Na wat onderzoek kwam ik achter een mooi 30 dagen koolhydraatarm menu. Ik wist namelijk voor mijzelf dat ik een schema nodig had. Dit werkt voor mij als een soort ‘coach’. Zodat ik precies weet wat ik moet doen. Ik wilde immers graag een paar kilo afvallen. Dan moet je er ook voor gaan (is mijn instelling). Maar zoals ze dat met alles zeggen, een goed begin, is het halve werk. Wie mij ook over de streep trokken, waren alle positieve verhalen van mensen over koolhydraatarm eten.

Mijn ervaring met koolhydraatarm eten

Nu het belangrijkste. Wat is mijn ervaring met koolhydraatarm eten. Zelf (je kan ook een ander schema kiezen) ben ik begonnen met dit 30 dagen schema. (Alleen via deze link hebben ze nu 70% korting.) Dankzij dit schema wist ik precies wat ik elke week in huis moest halen en ontdekte ik al heel snel wat ik juist wel en juist niet moet eten.

Daarnaast vond ik het fijn om te ervaren dat koolhydraatarm eten niet persé om minder eten gaat (gelukkig, ik ben écht dol op eten haha) maar om het juiste eten. Zodra ik dat ontdekte, merkte ik al snel verschil op de weegschaal. Ik kan het dan ook echt aanraden.

Met mijn lengte van 190 cm woog ik aan het begin van mijn 30dagen koolhydraatarm eten traject 119 kilogram. Zie foto hieronder.

30 dagen (en ik ga door!) heb ik mij netjes gehouden aan koolhydraatarm eten. Natuurlijk, het was soms even wennen! Maar ik ga ergens voor. Ik heb een doel & dan wil ik mijn doel ook graag bereiken. Na 30 dagen kan ik met trots delen dat de eerste 6,5 kilogram er af is!! En dit geeft mij zoveel energie voor de komende maanden. O en nog een pluspunt. Mijn energie is x 3 gegaan. Ik bruis van de energie en dat geeft mij een ontzettend goed gevoel. Zie foto hieronder (na 30 dagen).

Wil jij ook koolhydraatarm eten?

Ik ben blij dat ik ontdekt heb wat voor mij werkt. Het is niet mijn bedoeling om nu te zeggen: Dit moet jij ook doen!… Maar omdat ik graag Handige Tips deel en ook steeds meer kijkjes achter de schermen laat zien op Instagram, vind ik het ook leuk om jullie mee te nemen in mijn race naar “een sixpack”?? Haha, wie weet ooit! Maar het begin is er! En stel gerust vragen via een priveberichtje op instagram. Neem mijn verhaal eens in gedachte en kijk of dit ook wat voor jou is>>

Nog een leuk feitje over koolhydraatarm eten!

Het beste wat je voor je hart kunt doen is de hoeveelheid verzadigd vet en cholesterol in je dieet verminderen. Minder koolhydraten eten kan helpen, want veel bewerkte koolhydraten bevatten veel transvetten, die uiterst ongezond zijn voor het hart. Al weer een goede reden om te starten met koolhydraatarm eten. We willen immers allemaal zo oud mogelijk worden.

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.