Wie wasparfum zegt, zegt Zèvy Wasparfum. Want wist je dat Zèvy samenwerkt met de beste parfumeurs ter wereld om dit genot in huis te creëren. De parfumeurs zijn bekend van geweldige geuren als Armani en Guerlain en stellen dan ook zeker niet teleur. De wasparfum geuren blijven weken in je wasgoed hangen, terwijl je er maar een paar druppels van nodig hebt. Een duurzaam, zeer kwalitatief product welke de traditionele wasverzachter vervangt. Maar er is meer….

SUPERTIP:

Dit is de beste wasparfum: Bekijk het snel =>

1. Zèvy Wasparfum is Vegan & IFRA gecertificeerd

Alle wasparfums van Zèvy zijn namelijk vegan en IFRA gecertificeerd. IFRA staat voor International Fragrance Association. Zij stellen richtlijnen op waaraan een kwalitatieve en veilige parfum dient te voldoen. Zèvy werkt met deze richtlijnen en zorgt dat elke wasparfum aan de eisen voldoet. 

2. Zèvy wasparfum is goed voor het milieu

Zèvy vindt duurzaamheid belangrijk. Ze halen daardoor alles enkel uit Europa. Hierdoor voorkomen ze zoveel mogelijk CO2 uitstoot én kunnen ze een hogere kwaliteit garanderen. Zo wordt de parfum in Zwitserland samengesteld, de flesjes en labels geproduceerd in Nederland en legt Zèvy zelf de laatste hand aan het eindproduct. Daarnaast is wasparfum een opzichzelfstaand duurzaam product. Je hebt slechts een paar druppels nodig voor een sensationele ervaring. Ervaar het hier>>

zevy wasparfum

3. Zèvy wasparfum is 100% eau de parfum

De wasparfum van Zèvy is uniek in kwaliteit. Wij gebruiken 100% eau de parfum. Het verschil? Een eau de cologne bevat een olieconcentratie van 2% tot 5%, een eau de toilette heeft een olieconcentratie van 8% tot 12% en een eau de parfum heeft een concentratie van 12% tot 18%. Zèvy heeft een concentratie van 15% en is daarmee 100% een eau de parfum! En die geur ervaring is ongelofelijk lekker!

4. De heerlijke geuren van Zèvy Wasparfum

TIP: Vandaag krijg je dankzij de kortingscode ‘WELKOM’, 10% korting op alles! Shop hier>>

Bloom Swoon Wasparfum

Deze wasparfum is heerlijk bloemig, maar niet overdreven zoet. Het neemt je mee naar een bloemenveld met de meest prachtige en kleurrijke bloemen aan de mediterraanse zee. Deze moet je in huis hebben!

Bekijk Bloom Swoon

Flowers & Fruit Wasparfum

Groene en poederachtige orris wortel contrasteert met een combinatie van roze peper, tuberoos en leer, waardoor deze geur verandert in een bedwelmend en verslavend akkoord. Klinkt goed toch!

Bekijk Flowers & Fruit >>

Summer Vibes Wasparfum

Een tropische geur die bruist van enthousiasme. De zoete en fruitige tonen zijn een akkoord van positiviteit en energie met een stijlvolle, warme bries. Zo haal je de zomer ook ’s winters in huis!

Bekijk Summer Vibes >>

Tea(se) Wasparfum

Theebladeren en fresia blaadjes, bergamotschil en basilicum, cederhout en musk. Een verfijnde geur die je verrast. 

Bekijk Tea(se)>>

Wild & Free Wasparfum

De zoete doch subtiele geur van mandarijn en perzik bloesem voelt als een sensuele deken dankzij musk en witte sandelhout. Deze moet je in huis hebben!

Bekijk Wild & Free >>

Zanzibar Nights Wasparfum

Het subtiel zoete karakter van patchouli, gemengd met tonkaboon en Frankincense is verrassend sensationeel. Vervolgens ontmoeten kaneelschors, warme kruidnagel en weelderig wierook elkaar. Mijn favoriet!!!

Bekijk Zanzibar Nights >>

Ben jij ook benieuwd naar Zèvy Wasparfum? Zie hier>>

SUPERTIP:

Dit is de beste wasparfum: Bekijk het snel =>

Ook interessant

  1. 5 super voordelen van wasparfum