Zo hoef jij geen BH meer te dragen

Een BH is niet voor iedereen altijd geschikt. Het kan zelfs een obstakel zijn in je dagelijks leven en soms is het gewoon heel fijn om even een dagje geen BH te dragen. Maar hoe je dat dan als het dagelijks leven gewoon doorgaat? Je wil geen starende blikken naar je voorgevel en al helemaal niet in een ongemakkelijke situatie terecht komen. Als jij je hierin kunt verplaatsen, dan zijn deze tips voor jou!

 

1. Draag laagjes

Door in je outfit laagjes te dragen, bijvoorbeeld een vestje en een topje of een topje en een sjaal trek je niet de aandacht naar je borsten. Mensen kunnen het verschil niet zien. In de zomer kan dit iets lastiger zijn wanneer het heel warm is. Dan zou je bijvoorbeeld voor een tanktop kunnen gaan en een dunne zomerse sjaal er nonchalant overheen laten vallen.

2. Haal voordeel uit voorgevormde tops

Tegenwoordig zijn er redelijk veel tops en jurken te vinden met BH cups er in verwerkt. Vooral bij kleding met een lage rug zie je dit regelmatig.

3. Draag crop tops

Je moet er van houden, maar één ding is zeker: Crop tops zijn hot. Daarnaast zijn ze ontworpen om zonder BH te dragen.

4. Draag hempjes of onderjurken

Voor iets meer bedekking kun je ook een hempje of een onderjurk dragen onder je kleding in plaats van een BH. Dit is normaal gesproken een stuk comfortabeler, en bedekt toch nog voldoende.

5. Probeer bralettes

Bralettes zijn topjes zonder strakke bandjes. Ze geven je dan ook iets van ondersteuning, maar niet bijzonder veel waardoor het een stuk comfortabeler dragen is.

6. Draag truien

Truien zijn gemaakt van een dikkere stof waardoor het niet echt opvalt als je geen BH draagt. Ideaal! Kies in ieder geval niet voor luchtige stofjes, want daar zie je alles door.

7. Interesseert je niet

Uiteraard betekend het niet dat wanneer je (grote) borsten hebt je ze moet verstoppen. Als het je niet uitmaakt wie je borsten ziet, dan draag lekker wat je zelf wilt! Wees jezelf!

 

Draag je toch liever een BH?  Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.