Zo boek je meer resultaat tijdens het sporten

Je bent al een hele tijd bezig met het trainen van je lichaam, maar dat je nu echt resultaat ziet, kun je nog niet echt zeggen. Je vraagt je bij jezelf af wat je dan toch fout doet. Je houdt je keurig aan je schema, maar toch blijf je die kipfiletjes die je aan je armen ziet hangen, zien. Je zou toch ook graag voor dat je op vakantie gaat het gewenste resultaat willen bereiken. Hoe kun je dan deze vicieuze cirkel toch doorbreken?
 

Vaak is de oorzaak dat je jezelf teveel spiegelt aan hoe andere er uit zien. We worden door de reality series gebombardeerd door beelden van super goed uitziende en strakke vrouwen. Ook op internet zie je het ene perfecte lijf na het andere perfecte lijf langs komen. Het is om helemaal wild van te worden, want jij lijkt na al die maanden hard werken in de sportschool nog steeds niet strakker geworden. Het wordt dan echt tijd voor een wake-up call voor jezelf. Het lichaam van iemand anders kun je echt niet krijgen. Het gaat er om dat je zelf tevreden gaat worden met je lichaam. Maak foto’s van jezelf in bikini en zet deze een aantal weken achter elkaar. Je zult zien dat je echt wel resultaat aan het boeken bent.

Het kan ook zijn dat je wel goed aan het sporten bent, maar dat er nog teveel door het mondje gaat. Probeer buiten dat je goed aan het sporten bent ook meer op je eten te letten. Ga niet denken, ik heb nou een goede work out gehad, dus ik kan die reep chocolade wel eten. Eet gezond en blijf goed bewegen, dan zul je de resultaten vanzelf zien.

Het is ook belangrijk als je volgens een schema sport, om deze na 4-6 weken aan te passen. Je spieren moeten steeds opnieuw geprikkeld worden om een goed resultaat te boeken. Merk je dus dat je niet meer voor uit gaat, pas dan gelijk je schema aan!

Het belangrijkste is dan ook dat jij jezelf blijft motiveren! 

Een paar tips op een rijtje

  • Eet maximaal 1x per week fastfood
  • Sport minimaal 3 x per week minimaal 1 uur
  • Tel je calorieën met een handige app
  • Probeer alle tussendoortjes te vervangen door groente snacks
  • Detox je lichaam van te voren!

 

Je lichaam ontgiften om sneller resultaat te behalen is belangrijk!  Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.