De voordelen van Aloë Vera

Je hebt wel eens last van iets waar je geen idee van hebt hoe je het moet oplossen of genezen. Naar de dokter gaan doe je ook liever niet en je wilt ook liever geen chemische producten gebruiken om er van af te komen. Als dit het geval is, dan kan Aloë Vera je best friend zijn. In het blad van de plant zit namelijk een soort gel. Deze komt uit het blad wanneer je deze open snijdt.
 

Waar kan ik Aloë Vera gel voor gebruiken?

Schaafwonden – Breng ruim voldoende gel op de schaafwond aan en doe hier een eilandpleister op. De gel verlicht de eventuele pijn en versneld het genezingsproces. Dit werkt!

Verbrand door zon, muggenbulten, psoriasis – Vul een ijsklontjes tray met Aloë Vera gel en vries dit in. Deze klontjes zorgen voor een extra verlichting van pijn, roodheid en jeuk. Je kunt ze gewoon direct op de huid leggen.

Masker tegen roos – Meng een eetlepel citroensap met twee eetlepels Aloë Vera gel en breng het aan op de haaraanzet net zoals je een haarmasker zou aanbrengen. Laat het 30 minuten intrekken en spoel het dan uit.

Verminderen van puistjes – Breng de pure Aloe Vera gel aan op je gezicht na het reinigen van je gezicht. Een dun laagje is meer dan voldoende en laat het vervolgens intrekken.

Pluizig haar – Breng een kleine hoeveelheid Aloë Vera op vochtig haar aan. Dit werkt niet alleen tegen pluizig haar, maar geeft het haar ook een mooie glans en maakt het zacht.

Striae – De genezende en verzachtende werking van Aloë Vera is zeer effectief bij het voorkomen en verwijderen van striae. De gel stimuleert namelijk de celgroei waardoor striae weer verminderd wordt. Breng pure Aloë Vera gel aan op de plek en masseer dit in. Herhaal dit dagelijks.

Droge voeten – Meng 4 eetlepels Aloë Vera gel met 2 eetlepels citroensap. Smeer het mengsel over de hele voet en laat dit 10 minuten intrekken. Spoel het vervolgens af met warm water. Het resultaat? Baby zachte voeten!

 

Haal Aloë Vera gel nu in huis! Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

Water met citroen
🍏 Gezondheid
Water met citroen? Dit zijn de voordelen!

Water is belangrijk voor je lichaam en hersenen om optimaal te kunnen functioneren. Wanneer je te weinig water drinkt, ga je dit al snel merken aan je huid, je concentratie en fitheid. Combineer je dit met citroenwater dan is het een makkelijke manier om je leven en gezondheid te verbeteren.

Lees meer »
pasta koken
🔪 Keuken
Pasta koken? Zo doe je dat super snel!

Veel gezinnen eten zeker één keer per week pasta. Het is lekker en het is een keer wat anders. We zijn gewend om de pasta in een grote pan met water te laten koken tot het gaar is. Er is niets mis met deze manier, maar het kan ook sneller en met minder water.

Lees meer »
beste nagellak
👀 Diverse tips
Beste nagellak? Dit is de top 5!

Er zijn veel verschillende soorten nagellak met veel verschillende eigenschappen. Sommige zijn ontworpen voor bepaalde doeleinden, zoals je nagels sterker of soepeler maken. Maar zo zijn er ook speciale nagellakken met glitters, een mat effect en een glanzend effect.

Lees meer »
telefoon opladen
👀 Diverse tips
Telefoon opladen? Hier moet je op letten!

Van alle dingen die je voor je telefoon moet doen, is veilig opladen waarschijnlijk een van de belangrijkste. Maar hoe doe je dit veilig? Als je simpel denkt, opladen en klaar dan heb je het mis. Nooit gedacht dat ik zoveel tips kon delen om je telefoon veilig om te laden.

Lees meer »
Parmezaanse kaas
🍏 Gezondheid
Parmezaanse kaas? Dit zijn de gezondheidsvoordelen

Parmezaanse kaas is een vorm van harde en droge kaas, die minstens 12 maanden gerijpt is. Het is een van de populairste kaassoorten in de wereld, die van hoge kwaliteit is. Om meer over dit fantastische product te begrijpen, lees je hieronder enkele parmezaanse kaas feiten.

Lees meer »
koper poetsen
💎 Schoonmaak
Koper poetsen? Zo moet dat!

Koper is een metaal dat, als het goed gepolijst wordt, prachtig kan glanzen. Helaas weten veel mensen niet hoe ze koper correct moeten poetsen en eindigen met een glansloos resultaat. Je kan koper namelijk op verschillende manieren poetsen.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.