Omslag foto facebook (3)

Zo vergroot je eenvoudig optisch je woonkamer

Een spiegel is niet alleen geschikt om je in de ochtend voor klaar te maken en je outfit te checken. Je kunt er veel meer mee. Zo kun je eenvoudig de woonkamer optisch vergroten met het gebruik van spiegels. De meest kleine ruimtes voelen dan groter en aangenamer aan zonder dat je kasten uit de kamer hoeft te halen. Je kunt er voor kiezen om verschillende kleine spiegeltjes te gebruiken, maar voor een rustig en strak resultaat kun je het beste één grote gebruiken.
 

Waar plaats ik de spiegel?

Plaats de spiegel tegen een wand waar weinig op gebeurt. Zet bijvoorbeeld twee grote spiegels neer, gescheiden door een grote plant. Zo creëer je rust en ruimte in één klap. Staan de wanden bij jou aardig vol? Plaats dan de spiegel horizontaal boven de bank. En als je meer licht inval wilt, kun je de spiegel het beste tegenover de raam hangen. Het licht weerkaatst op de spiegel waardoor het de ruimte ook weer iets opent.

 

Klaar om je woonkamer te vergroten? Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

droge lippen
🍏 Gezondheid
Droge lippen? Dit is de oorzaak!

De herfst en winter brengt veel mooie dingen met zich mee, zoals lekker warme truien, warme chocolade melk en nog veel meer. Helaas brengen de koude maanden ook minder fijne dingen met zich mee, zoals droge en gebarsten lippen.

Lees meer »
griep voorkomen
🍏 Gezondheid
Griep voorkomen? Doe je zo!

Helaas is griep ontzettend besmettelijk en loop je grote kans om ziek te worden als er weer eens een epidemie heerst. Wat belangrijk om te weten is dat de besmetting via snot- slijm en speeksel gaat.

Lees meer »
dode plant
🌵 Tuin
Dode plant? Dit is de oorzaak!

Planten hebben alleen wat water en licht nodig om ze te zien stralen en groeien. Simpel genoeg toch? Voor iemand met groene vingers wel, maar voor de rest van de mensheid is het runnen van een huishouden een stuk eenvoudiger.

Lees meer »
lang weekend
👀 Diverse tips
Lang weekend? Zo lijkt je weekend langer!

Weekend! heerlijk, maar wat vliegt het iedere keer voorbij. Het weekend hebben we nodig om er ons van maandag tot vrijdag doorheen te kunnen slepen. Op zondag bereiden we ons weer voor, op de werk week en vraag je je af hoe deze 48 uur zo snel zijn gegaan.

Lees meer »
Huidveroudering
🍏 Gezondheid
Huidveroudering? Dit kan je er tegen doen!

Elke dag worden we weer een klein beetje ouder. Soms zou je wel eens willen dat je de tijd stil kon zetten omdat je alweer een rimpeltje of ouderdomsvlekje ziet verschijnen. Je lichaam krijgt te maken met huidveroudering.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.