Omslag foto facebook (3)

De oplossing tegen ingegroeide haartjes!

Na elke ontharingsmethode kun je last krijgen van ingegroeide haartjes. Heel vervelend en soms zelfs pijnlijk. Ingegroeide haartjes kunnen door verschillende redenen ontstaan en door regelmatig te scrubben kun je minder snel last krijgen van irritatie, roodheid en bultjes. Ondanks dat, kunnen ze alsnog te voorschijn komen.
 

Er is niks sexy of elegant aan ingegroeide haartjes en we willen ze dan ook het liefst op de meest natuurlijke manier laten verdwijnen.. Helemaal nu de zon zich regelmatig laat zien en we weer in zomerkleding en bikini’s gekleed gaan. We delen graag een goddelijk, heerlijk ruikend, natuurlijk recept tegen ingegroeide haartjes en het werkt uitstekend!

 

Wat heb ik nodig?
  • 3 theelepels kokosnoot olie.
  • 7 druppels lavendel olie.
  • 12 druppels tea tree olie.
  • Afsluitbaar flesje.

 

Hoe moet het?
  • Giet alle ingrediënten in het flesje en schud het kort zodat het mengt. Doordat het in een afsluitbaar flesje zit, kun je het later nogmaals gebruiken.
  • Breng het aan op de geïrriteerde huid en masseer het in. In korte tijd zal de geïrriteerde huid opklaren.

 

Hoe komt het dat dit olie mengsel werkt?

Kokosnoot olie werkt anti-bacterieel, anti-schimmel en voed de huid gigantisch. Tea tree olie heeft een helende werking en kan gebruikt worden tegen infecties, roodheid, irritatie en puistjes. Lavendel daarentegen is juist ontzettend kalmerend en verzachtend. Dit alles bij elkaar maakt de perfecte mix voor een kalme huid.

 

Kokosnootolie nodig?  Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

droge lippen
🍏 Gezondheid
Droge lippen? Dit is de oorzaak!

De herfst en winter brengt veel mooie dingen met zich mee, zoals lekker warme truien, warme chocolade melk en nog veel meer. Helaas brengen de koude maanden ook minder fijne dingen met zich mee, zoals droge en gebarsten lippen.

Lees meer »
griep voorkomen
🍏 Gezondheid
Griep voorkomen? Doe je zo!

Helaas is griep ontzettend besmettelijk en loop je grote kans om ziek te worden als er weer eens een epidemie heerst. Wat belangrijk om te weten is dat de besmetting via snot- slijm en speeksel gaat.

Lees meer »
dode plant
🌵 Tuin
Dode plant? Dit is de oorzaak!

Planten hebben alleen wat water en licht nodig om ze te zien stralen en groeien. Simpel genoeg toch? Voor iemand met groene vingers wel, maar voor de rest van de mensheid is het runnen van een huishouden een stuk eenvoudiger.

Lees meer »
lang weekend
👀 Diverse tips
Lang weekend? Zo lijkt je weekend langer!

Weekend! heerlijk, maar wat vliegt het iedere keer voorbij. Het weekend hebben we nodig om er ons van maandag tot vrijdag doorheen te kunnen slepen. Op zondag bereiden we ons weer voor, op de werk week en vraag je je af hoe deze 48 uur zo snel zijn gegaan.

Lees meer »
Huidveroudering
🍏 Gezondheid
Huidveroudering? Dit kan je er tegen doen!

Elke dag worden we weer een klein beetje ouder. Soms zou je wel eens willen dat je de tijd stil kon zetten omdat je alweer een rimpeltje of ouderdomsvlekje ziet verschijnen. Je lichaam krijgt te maken met huidveroudering.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.