Omslag foto facebook (3)

Nooit meer lippenstift op je glas

Lippenstift op een glas of een mok achterlaten is altijd een dingetje. Het ziet er niet charmant uit en het is ook nog eens ongelooflijk moeilijk te verwijderen. Het beste kun je een drankje nuttigen door een rietje, maar dat is niet altijd aan te raden. Wanneer je bijvoorbeeld een kopje thee of glas wijn wilt nuttigen.
 

Tijdens de feestdagen wordt er massaal lippenstift gedragen en als je bij iemand de dagen door gaat brengen, wil je hun mooie servies natuurlijk niet besmeuren met lippenstift. Gelukkig zijn er trucjes om zo’n lelijke ‘lipstempel’ te voorkomen.

  • Kies voor een longlasting lippenstift.
  • Draag een lipliner en een lip primer.
  • Poeder de lippenstift af door een tissue over je lippen te leggen en hier met een poederkwast overheen te gaan.
  • Draag een drogere lippenstift. Een vettige lippenstift voelt fijner aan op je lippen, maar geeft ook aan alles wat ook maar in de buurt komt af. Droge lippenstiften herken je aan de matte look.
  • Last but not the least, lik je mokje/glas of waar je ook je lippen aan gaat zetten eerst onopvallend af. Vervolgens kun je beginnen met nuttigen zonder een restje lippenstift achter te laten!
     

Op zoek naar de perfecte lippenstift?  Klik hier.

 

Weet jij nog een handige tip? Of een goede aanvulling hier op? Laat het dan weten via een reactie.

 

Deel de tip verder!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on linkedin
Share on email
Share on whatsapp

Geef een reactie

droge lippen
🍏 Gezondheid
Droge lippen? Dit is de oorzaak!

De herfst en winter brengt veel mooie dingen met zich mee, zoals lekker warme truien, warme chocolade melk en nog veel meer. Helaas brengen de koude maanden ook minder fijne dingen met zich mee, zoals droge en gebarsten lippen.

Lees meer »
griep voorkomen
🍏 Gezondheid
Griep voorkomen? Doe je zo!

Helaas is griep ontzettend besmettelijk en loop je grote kans om ziek te worden als er weer eens een epidemie heerst. Wat belangrijk om te weten is dat de besmetting via snot- slijm en speeksel gaat.

Lees meer »
dode plant
🌵 Tuin
Dode plant? Dit is de oorzaak!

Planten hebben alleen wat water en licht nodig om ze te zien stralen en groeien. Simpel genoeg toch? Voor iemand met groene vingers wel, maar voor de rest van de mensheid is het runnen van een huishouden een stuk eenvoudiger.

Lees meer »
lang weekend
👀 Diverse tips
Lang weekend? Zo lijkt je weekend langer!

Weekend! heerlijk, maar wat vliegt het iedere keer voorbij. Het weekend hebben we nodig om er ons van maandag tot vrijdag doorheen te kunnen slepen. Op zondag bereiden we ons weer voor, op de werk week en vraag je je af hoe deze 48 uur zo snel zijn gegaan.

Lees meer »
Huidveroudering
🍏 Gezondheid
Huidveroudering? Dit kan je er tegen doen!

Elke dag worden we weer een klein beetje ouder. Soms zou je wel eens willen dat je de tijd stil kon zetten omdat je alweer een rimpeltje of ouderdomsvlekje ziet verschijnen. Je lichaam krijgt te maken met huidveroudering.

Lees meer »

Mis geen tip!

Schrijf je gratis in voor onze nieuwsbrief en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €50,-.